De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

HTC Desire har fået Froyo Android 2.2

Ja, HTC Desire har fået en opdatering, opdateringen hedder froyo og er det nyeste nye, her er lidt om de nye funktioner.

Jeg skriver ikke længere kun om iPhone:)

De nye funktioner:

Wifi hotspot – Fremover vil du kunne dele din 3g forbindelse over et ADhoc Wifi netværk, en ultra fed funktion til når du skal give internet til en ven, og dig selv samtidig, WIFI Hotspot er også trådløst! Denne funktion er også god som banneord imod iPhone brugere!

720p video – HTC desire får 720p video optagelse ligesom mange andre hi-end telefoner, en funktion vi alle viste kom, nu er den her.

Sync med iTunes – Nu er det ikke kun iPhone og Palm pre brugere, der kan hente alle deres podcast, film og musik fra iTunes, HTC desire får samme funktion, dog i meget mindre omfang, sådan noget som automatisk “start-hvor-jeg-sluttede” funger ikke, faktisk er det kun de mest basale funktioner, som virker.

En “update all” knap til programmer – Som en kammerat sagde til mig, om sin HTC desire, “jeg har 20 programmer jeg ikke gider opdatere, fordi det skal gøre enkeltvist”, ikke mere !

Et multinationalt tastatur – Android telefoner har længe manglet et standart Dansk tastatur, de HTC desire’re jeg har set har ikke haft problemet, men det er et generalt problem på Android.

Froyo er kommet (1. aug), og er klar til  “over-the-air” download direkte til din telefon :) Selvfølgelig helt gratis !

Hel og lykke :-)

*kilde: Teckradar.com

1 Comment

  1. Har lige prøvet Wifi HotSpot fra en Desire, og fuck det er sejt :) Man kan indstille det nøjagtigt som en normal Router, med password og sådanne, samt se hvilke computere der er online.

    HTC Desire har ca. 2 minuter batteritid med Wifi HotSpot til :)