De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Hardware, Lyd, Video

B&O play pressemøde, mange billeder!

B&O viste deres nye B&O play ting frem idag. Jeg var til pressemødet.

B&O viste deres gamle iOS højtaler frem, nu med AirPlay, deres nye iPad holder, det er en plastik ting med et batteri(9t) og 4 højtalere, alt det er lige meget …

Tv’et, BeoPlay V1 findes i en 32″ og 40″ version, til nogen gode priser, eller …, de koster kun 17.999kr/21.999kr.  BEOPlay v1 kommer med et vildt fedt LCD panel med LED baggrundsbelysning, nogen gode indbygget højtalere og med 3 standere, du vælger hvilken en, alt er i metal og af den bedste kvalitet, bag på er der plads til at du kan indbygge et Apple TV2, Apple Tv’et kan selvfølgelig fange infrarøde signaler bag på tvet. Selv om afspilningssystemet i tvet ikke har Internet og måske er lidt besværligt, er det helt fint, faktisk det bedste jeg har prøvet, her er Samsung’s og Sony’s nyeste tv også med, du kan afspille fra USB stik, netværk, iPad, bærbare computere, Android telefoner osv. B&O manden forsikret mig om at BeoPlay V1 både kunne afspille MKV i 720p og 1080p.

Nogen tekniske specs på BeoPlay V1 er:

32″/40″, 32″‘eren har 32 watt højtalere, fordelt på 2x 2,5″ fuldtoneenheder.

40″‘eren har 3×32 watt (96watt) højtalere, fordelt på 2x 2,5″ fuldtoneenheder og en 4″ centerbasenhed.

Skærmen er en 120Hz LCD tv (altså mulighed for 3d), med LED baggrundsbelysning. Hvert tv har 5 HDMI stik, en enkelt USB tilslutning og både RJ45 stik til ekstra højtalerenheder samt netværk Lan, der er også indbygget Wifi.

Mens jeg stod ved TVet var der måde tilsluttet enheden via. Bonjour(AirPlay) og DLNA(upnp).

Det kommer i handlen i Europa fra 2. maj 2012.