De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Hardware, Lyd, Video

Nokia Play 360 anmeldelse

Jeg har fået lov til at anmelde 2 af de nye Nokia Play 360 højtalere, af Nokia. De er trådløse med Bluetooth, og kan bruge NFC til at tilslutte.

+’er og -’er :

+ God byggekvalitet

+ Fin lydkvalitet

+ God forbindelse

– Dyre

Nokia Nokia Play 360 Anmeldelsen:

Byggekvaliteten

Højtaleren er på størrelse med en ananas, har et MiniJack, microUSB og en tænd/sluk knap på den anden side er en Bluetooth knap og et par volumenknapper. Nokia Play 360 har en plastik(hvid) bund med gummi underside så den sidder fast, hele højtaleren er lavet af aluminium et enkelt stykke, det er lidt fedt :) Oversiden er dækket af stof og det er også her NFC aktiveres.

Som sædvaneligt er byggekvaliteten perfekt, der er ingen samlinger – hvor meget betyder det så? Jeg er ikke sikker – eftersom højtaleren bare skal stå…

Højtalerne er bygget så de afspiller lyd ud til alle sider, og det virker faktisk, der er ikke meget forskel  lige meget hvordan de står.

Lyd

Lyd kvaliteten er fin – i den forstand at den kan det hele -den virker fint til Pop, Rock, funk osv. bassen kan godt lyde lidt hul engang imellem – men det er bestemt ikke noget, lydkvaliteten er helt fin, det mener jeg på den bedste måde! Højtalerne spiller ikke så højt – men højt nok til at spille et normalt rum op.

Nokia siger højtalerne er social og jeg kan godt se pointen, det gider god mening når den er så lette at tilslutte sin telefon til og den spiller i alle retninger.

Brugervenlighed

Det er let at tilslutte højtalerne og du har en masse muligheder, der er et 3,5mm MiniJack stik, NFC og bluetooth, hvis du tænder dem og trykker på bluetooth knappen, tilslutter den automatisk til din telefon – NFC eller ej – det eneste du skal bruge er A2DP Bluetooth, det har næsten alle telefoner efterhånden. Selvfølgelig skal de 2 enheder parres først.

Hvis du er en af de heldige med en Nokia N9, med NFC, kan du bare lægge telefonen på højtaleren for at tilslutte og parre.

Det er også let at sætte 2 af dem sammen.

httpv://www.youtube.com/watch?v=9mSWgDv2mQI

Bluetooth har jeg tit brokket mig over er for dårligt til musik, fordi der er huller i stream’en – det er overhoved ikke tilfælde her, jeg har oplevet det 2 gange, den ene blev fandet på min video ovenfor, det er lidt sejt, efter som jeg har højtalerne stående 2 forskellige steder, 4 meter fra hinanden og min iPhone ligger altid i min lomme.

Batteritiden?

Nokia skriver 21 timers spille tid, hvilket sikkert passe meget godt, jeg har ikke oplevet at de løb tør på strøm alt imens jeg testede dem. Jeg har spillet musik i mange mange timer, jeg har ikke taget tid, men det er over 15 timer :) Der er ingen mulighed for at tjekke, hvor meget strøm der er tilbage på dem – og det er ikke relevant.

Pris?

Det billigste sted jeg har set dem er på CDON.com – her koster de 999kr – hvilket er lidt for meget, i forhold til hvad du ellers kan få for den pris, men alligevel bedre end de 1400kr som jeg fik ud af Nokia tidligere.

Jeg synes helt sikkert de er vær at købe, de er lavet til fremtiden, bygget godt og lyder og føles godt.

Stjerner:

5 ud af 6 stjerner.

2 Comments

 1. Comment by post author

  Anders Bagnegaard

  Jeg har lige opdaget at Nokia Play 360 har udskiftelige batteriet – hvilket er mega sejt :)

 2. Comment by post author

  Anders Bagnegaard

  Batteriet hedder:
  Nokia BL-5C og kan købes her på dealextreme til $2 det er med gratis fragt!
  Eller endnu billigere på ebay.com
  I danmark koster det 95kr edbpriser.dk