De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

Den billigste iPhone 4 med abonnment.

Jajaja, der er kommet en ny iPhone, men den gamle kan sagnes følge med, den har en hurtig processor som er mere end rigeligt, kameraet er stadig et af de bedste på markedet og telefonen får i hvert fald de 2 næste iOS opdateringen.

Operativsystemet, som er det vigtigeste, er det bedste overhoved, det tæver Android på stabilitet og tæver Windows Phone 7 på funktioner.

Den koster ca. 3900kr hos telia og 3, men det er med forbrug i 6måneder, hos Telia får du alt det data med du kan bære, 12 timers taletid, fri SMS+MMS og 10 GB data om måneden, 3 sælger den til 100kr mindre og med næsten abonnement, du får dog kun halvdelen af taletiden også er det vel også et + at den kan købes for 1kr i startomkostninger.

Så må du selv bestemme om du gerne vil betal 1.700kr eller 1kr til at starte med, eller om du har brug for 6 eller 12 timers tale tid. Dette er de 2 billigste i Danmark:

6 timers tale, fri SMS+MMS 12 timers tale, fri SMS+MMS
10 GB data 10GB data
1kr / 3.844kr 99kr / 3.967kr

3 Comments

 1. Comment by post author

  Anders Bagnegaard

  Jeg er lige blevet rettet af Telia med denne besked:

  Du oplyser en pris på iPhone 4 som ikke er korrekt. Du skriver, at man hos Telia skal betale 1700 kr til at starte med, hvilket ikke passer.

  Telefonen koster 1715,00 kr. men vi sælger den kun med en Mobilaftale, hvor du kan nøjes med at lægge en udbetaling på 99,00 kr. Resten af beløbet kan man så vælge at betale af over et valgfrit antal måneder dog max. 24.

  Med denne mobilaftale medfølger en gratis forsikring, som bl.a. dækker skader på telefonen som ikke er dækket af den normale garanti.

  Jeg håber du vil tilføje en rettelse.

 2. iPhone 4 er glimrende til de fleste brugere, men der er altså en forskel på 4 og 4s. kameraret er blevet forbedret en del specielt når man tager billeder i mørke omgivelser. Processoren er også en del hurtigere. vil man ikke brge så mange penge som iphone 4s koster (fås helt ned til 0 kr i udbetaling med abonnement) så er iPhone 4 en ganske udmærket telefon og kan bestemt alt det nødvendige.

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Du har ikke ret :)
   Det kan være Kameraet har fået en f-stop mere, bedre farver og er blevet skarpere, men det er meget langt fra noget brugbart stadig:)
   processoren er hurtigere, jeg har ikke oplevet at jeg har brug for det …

   Selvfølgelig holder 4s bedre.