De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Hardware, PC

Den nye plastik MacBook

En ny MacBook er udkommet, og nu er den billigere endnu, 7200 kr uden nogle rabatter. Jeg havde regnet med, at der kom en hel serie MacBooks, det sker måske næste gang?

Den nye MacBook er der faktisk ikke sket så meget med, den har fået et nyt design, men indmaden er næsten identisk med den du fik, hvis du købte for 2 dage siden. Der er dog få forskelle.

Den nye MacBook har hele 7 timers batteritid, fra et internt batteri, der ikke kan skiftes ud. Hvilket betyder 3 timers opladningstid ligesom min MacBook Air.

Jeg kan ikke huske om den gamle MacBook havde LED skærm, men det har den nye.

Designet følger Apples nye design filosofi, et stykke plastik. Computeren har nu Apples største Touchpad, identisk med den du finder i MacBook Pro.

MacBook kommer standart med 250 Gb harddisk, det er godt, og bedre end en MacBook Pro.

Nu er det faktisk vær at have en MacBook, spørgsmålet er om de 1500 mere ikke er en MacBook pro vær?


2 Comments

 1. Henry

  Plastik er det da, men vil da altid forblive en macbook :) Den ser noget mere lovende ud, siden de kedelige 945chipset til nyere som også har en gfx med sig! 9400m? Nu er den nye plastik macbook også værd at købe. Det har den jo aldrig været før! Way to go. Måske sådan en man skal have til uni nu når man ikke har så mange penge til proer og airs som dig anders ? :D

 2. Comment by post author

  admin

  Jeg skal lige sige at jeg aldrig har haft en macbook, Men den er lille, hurtig, spilleglad, god skærm, mega batteri tid og koster kun 6335 kr med uni rabat(12%), den har bestemt appeal.

  For at få Unirabat skal du
  1. gå på universitetet, eller sige du gør.
  2. Ringe til apple.dk, 80 24 08 35, og bede om det.