ForSejt.dk

De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Foto, Hardware

GOPro Hero 3

Der er kommet nye gopro kamera de hedder hero 3, der er 3 af dem. white, Silver, Black, de har bedre og bedre specs og er bliver dyrere og dyrere, hvis du overvejer om du skal bruge en Hero2 eller hero3, så er den eneste forskel på Hero 3 white og Hero 2 at der er wifi indbygget i Hero3, prisen startede med at være den samme, men du kan helt sikkert finde et billigt Hero 2, nu hvor det nye er udkommet.

GoPro Hero-kamerane bliver i USA brugt som små billige stunt-kameraer, fordi de har gode billeder, holder til næsten alt og er meget billige.

White(hvid) Edition Silver (sølv) Edition Black (sort) Edition
249€ (2200kr) 349€ (3100kr) 449€ (4000kr)
[email protected] [email protected] [email protected], [email protected]
[email protected] [email protected] [email protected] [email protected]
Wifi wifi Wifi
5MP 11MP 12MP

De har alle wifi, og derfor kan man kontrollere dem med sin smartphone, der er også nogen nye seje funktioner, fx kan man optage 4k video med Black edition versionen, det er kun med 15fps, så man kan næppe bruge det til sport, men det er fint til timelapse af noget natur, en himmel eller til natte optagelser. Samme Black edition har også 1080p video med 60fps, hvilket betyder at man kan lave 1080p slowmotion, 60fps gør at man kan afspille med ca. 1/3 hastighed uden at videoen bliver forringet, hvis du optager i 720p, kan du afspille med 1/6 del hastighed, det er så godt at det konkurrere med nogen af de store slowmotion kameraer.

De 2 andre er mindre imponerende, men følger stadig trop med det tidligere Hero 2, som gav gode sports billeder med fine detaljer og fede farver, Gopro lover endda at de små Hero 3’ere er endnu bedre end det gamle. Det er i hvert fald mindre og lettere.

Det gamle Hero 2 kom aldrig rigtigt til danmark, og da det kom var prisen alt for høj til at GoPro Hero 2 havde samme funktion som det har i USA. Jeg håber de udvider lidt, og laver rigtig import til Danmark, i stedet for at vi skal nøjes med parallelimportørerne.

Hvis nogen har et, låner jeg det gerne :D

httpvh://www.youtube.com/watch?v=A3PDXmYoF5U

Theme by Anders Norén