De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil, PC, Tablet

HP’s WebOS

WebOS er en mobil operativsystem som er lavet af Palm – eller det var det, fordi siden da har HP købt Palm og WebOS er blevet et universelt operativsystem som er på tablets, mobiltelefoner, notebooks, netbooks og stationære computere.

Og efter min mening ser det rigtigt godt ud!

Det er heller ikke fordi det WebOS mangler funktioner, WebOS var de første med god gennemtænkt multitasking til en mobiltelefon, de første som integeret Facebook kontakter med din adressebog og de klare sig også rigtigt godt i forhold til udviklerne også. Der er bare ikke så mange af de udviklere ej heller så mange programmer til telefonerne. WebOS er bestemt på højde med både Android og iOS.

Palm pre (hedder nu HP Pre 3) er den bedste telefonen med WebOS, den har et godt tastatur og en fin skærm, men lille – men mangler kræft og apps for at kunne klare sig imod Android.

Touchpad’en som er HP’s 10″ store iPad konkurrent – har fået rigtige gode anmeldelser over hele banen – den er både hurtig og fed nok til at kunne hamle op med iPaden – men det er jo ingen Apple ting – så den sælger selvfølgelig ikke.

HP har lovet at deres bærbare og stationære computere får WebOS snart.

Så er hele systemet komplet – og HP kan begynde at gøre det sjovt at være HP-fanboy – altså lave tjenester som deler internet hurtigt og let, synkronisere data automatisk eller afspiller videoer fra en anden enhed smertefrit.

WebOS enhederne er ikke i danmark…

Tilgengæld så kan vi være sikre på at HP er så store og tunge, at de forsøger at indføre operativsystemet på så mange ting som muligt også i danmark – selvom jeg ikke tror telefonerne og tabletten kommer før de er succeser i USA.

WebOS skal vi holde øje med!

httpvh://www.youtube.com/watch?v=zgi_mXwxLuI