De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse

HTC Tattoo

Specs:

2,8” Touchskærm skærm.

Vejer kun 113 g.

3,5 mm Jack.

MicroSD kort.

3G, Wifi, Bluetooth med A2DP, GPS, Digitalt kompas, Accelerometer.

3,2 Mpix med autofocus.

Android 1,6.

528 Mhz processor.

Koster under 1500 kr over 6 måneder.

+ Hurtig responce fra skærmen.

+ Telefonen er meget billig.

+ Hurtig nok.

+ Hukommelse kan udvides meget.

+ GPS med kompas.

+ Normalt 3,5 mm mini jack stik

– For lille skærm.

– For plastik agtig.

– Dårlig batterilevetid.

Forord:

HTC Tattoo er en lille Smartphone til masserne. Den er billig, men stadig har den alt, hvad en normal bruger skal bruge fra en Smartphone. På papiret er skærmen er lidt for lille og processoren lidt for langsom, eller er det i orden?

Når en Google Nexus One er en Supermobil, er dette en minimal-Smartphone, det er bestemt ikke dårligt, når man ser prisen.

Telefonen er lånt af HTC Danmark.

Anmeldelse:

Når man første gang får telefonen i hånden virker den billig, plastik-knisteren er også noget der kendetegner dette design. Efter man starter den, ser og mærker den udemærkede 2,8” skærm har man dog et andet indtryk, skærmen er meget følsom og efter lidt tilvænning er interfacet også let og ligetil at gå i gang med.

Android har ligesom iPhone en ”appstore”, den hedder Androidmarket, jeg havde forventet meget af Androidmarket, hvor apples er overvåget og låst fast, er Googles fri og åben for innovation, dvs. der er porno i Androidmarket. Mine forventninger blev dog skudt ned hurtigt, det er svært at finde rundt i Appstoren, og når man endelig finder, hvad man skal bruge, er slaget ikke vundet, mange programmer virker simpelhen ikke, andre virker ikke på HTC Tattoo og de sidste er meget dårlige og går tit ned, kvaliteten er bestemt ikke god, jeg fandt ikke et eneste program jeg ville/kunne bruge, det skal lige siges, at der er facebook, Twitter og mange andre programmer på telefonen standart, som virker uden problemer.

HTC Tattoo er genial til, at synkronisere dine infomationer, over internettet.

Første gang man starter sin HTC Tattoo beder den om en google konto, her finder den alle ens kontaktpersoner, kalender, emails og bogmærker, det betyder, at alt hvad du ændre på telefonen også bliver ændret på din computer, og du har backup af alt, kun apple kan gøre det ligeså godt, de tager 750 kr hver år for tjenesten, Googles er gratis.

Når man har kompas i en telefon, hvorfor bruger telefonen det ikke? I google-maps finder den automatisk ens GPS/mobilsignal placering, men kompasset bliver ikke brugt, så vidt jeg kan se kan man ikke få telefonen, til at vise sin retning, hvad sker der?

Jeg har vendt mig af med multitasking på min mobiltelefon, men det er rart, at have det? En gang i mellem får man en besked om, at et program er ”lukket pga. fejl” men ellers lægger man ikke mærke til multitasking. Dog mener jeg, der er et problem i internetbrowseren, her irritere det mig, at telefonen skal loade siden igen, efter jeg har været i et andet program i for langt tid, det gør selv min iPhone ikke. Multitasking giver dog nogle helt andre muligheder, fx kan man få et internet-radio-program til at spille musik, mens man skriver sms beskeder, multitasking gør det lettere for en udvikler at lave et program, der opdatere automatisk som fx et Twitter eller Facebook program.

Næppe en iPhone killer.

HTC Tattoo er ikke i samme klasse som iPhone, men det gør heller ikke noget, den billigst iPhone er næsten 3 gange så dyr som en HTC Tattoo. En HTC Tattoo er ikke en særlig meget dårligere telefon, faktisk er der mange features jeg ville ønske min iPhone havde.

HTC Tattoo er bestemt en fed mobil, med alle de rigtige fede features.

I skrivende stund er HTC Tattoo billigst på 2krmobil.dk [http://www.mobil2kr.dk/mobiltelefoner/HTC/htc_tattoo_mobiltelefon.aspx?cid=_Partner_feed_Mobilpriser_redirect] hvor den kun koster 2 kr eller under 1500kr over 6 måneder. Du kan selv se den billigste pris pt, på mobilpriser.dk.

stjerner

5 ud af 6 stjerner.

2 Comments

 1. Comment by post author

  Hej alle,
  Hvordan sender man musik fra en HTC
  tattoo mobil ?
  jeg har prøvet alt, men kan simpelthen ikk finde ud a det ;s

  På forhånd tak.

  Sarah Straten

 2. Comment by post author

  admin

  Virker det her ikke?
  httpv://www.youtube.com/watch?v=xK1TSbx9KcY

  Ellers så skriv igen :)
  Hvis det skal foregå over kabel, så skal du ‘hente fra computeren’ på telefonen.