De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

PC

iMac 2010 er blevet opgraderet!

I designet er der ikke sket noget, men inden i, er det.
Apple iMac har beholdt de nye i-core processore, de er bare hurtigere nu, 27″ fås med 2,8 i5 quad core eller 2,9 i7quad core.
Det er nærmest ingen forskel.

Det er i de billige modeller, hvor, der er sket noget, iMac er gået fra core 2 duo til i3/i5, Forskellen er kun lidt, men den gamle var ikke hurtig nok. 21,5″ iMac fås nu med op til 3,6 GHz i5 quo core processor, et godt stykke bedre end den gamle 3,3 GHz Core 2 duo.

Apple har valgt ATI’s 5 serie til iMac i år, grafikkortet er godt, og yder godt i forhold til tidligere, som du kan se, det største nye er 9 % hurtigere end det gamle nye, det lyder måske ikke af så meget, men i grafikkort verdenen er det meget :) Det lille 5670 har 44% bedre ydelse end det gamle 4670, det er fint :) Du kan se en Grafikkort sammenligning her.

Jeg har dog problemer! ATI’s 5 serie understøtter normalt 3 skærme, så man kan spille med ultra widescreen skærm, samt softwaret ATI Eyefinity, hvorfor går denne ikke det ? Det er underligt og dårligt !

iMac har nu plads til to harddiske, en lille og hurtig SSD harddisk samt en stor gamle magnetisk harddisk. Du kan kun få en 256 GB SSD disk i iMacen, og den starter ved 5,5k (Med en 1TB harddisk) så det er lidt lige meget indtil videre.

En Stationær med en MultiTouchPad ? Ja, iMac har fået en “magisk touch pad” Den koster 550kr, og følger ikke med!

Magic touchpad har samme størrelse som en mac book pro’s, samme klik funktion og samme bygge martialer, glas og aluminium, jeg mangler tit en touchpad til min stationære, gør du?

Touchpaden er nok en af de vigtigste ting til computeren, så jeg laver en større artikel om den senere.
Prisen på iMac starter ved 9.499kr (8.929kr med studie rabat) men den du vil have, den første 27″ koster 13.499kr (12.689kr med studie rabat)