De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

iPhone 5 glemt på en bar … igen …

Cnet skrev i går om endnu en iPhone prototype som er blevet efterladt på en bar i silicon valley. Denne gang skulle det være en iPhone 4s eller iPhone 5. Spørgsmålet er om bar ejeren bare gerne ville have opmærksomhed? Eller om der faktisk er noget i historien. Apple burde lave Alkohol tjeks til alle deres ansatte, sådan nogen drukkenbolte!

Ifølge ” a source familiar with the investigation”, eller en journalist som gerne ville have en fed gadget historie, skulle alt dette være sandt.

Faktum er at Apple udgiver en telefon snart – den er helt sikkert allerede der ude, og bliver helt sikkert allerede testet, spørgsmålet er så om dette var en af dem :) Jeg tror ikke på det :)

Her er hvad der faktisk skete

En Apple programmør efterlader en telefon på en bar – tidligt næste dag ankommer politiet, sammen med Apple programmøren, til en adresse tæt på baren. De fandt adressen ved hjælp af  “find my iPhone”, huset de fandt tilhørte en fyr, i tyverne, fra aften før, men han nægtede at have iPhone’n, på stedet tilbød Apple programmøren kontanter til fyren for telefonen, han nægtede at vide noget, på trods af politiet og pengene.

Politiet fik lov til at gennemsøge fyrens hus, af ham, og fandt ingen ting. Telefonen er nok havnet på Ebay:)

Alt dette skulle være sket for over en måned siden.

Ifølge politiet kontaktede Apple dem og påstod at telefonen var “uvurderlig”.

Der er ikke overvældende med bevis, eftersom “apple programmøren” valgte ikke at lave en politianmeldelse.

Kan det virkelig ske 2 gange ?