De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

iPhone5 rygter

Hvad mangler iPhone?

iPhone 5 mangler et bedre kamera, hurtigere dual core processor, meget større skærm(gerne 4″ eller over), måske en OLED skærm, 4G data teknologi, en trådløs betalingsløsning fx NFC, 1080p video optagelse og selvfølgelig et større batteri, eller bare mere batteritid – også skal iPhone 5 være tyndere.

Efter disse tilføjelser er iPhone 5 klar til at konkurrerer med de bedste Andorid telefonerne som allerede er ude, fx Galaxy S 2.

Hvor god er chancen for disse ændringer?

En Sony direktør har allerede bekræftet, at han har lavet en aftale med Apple om at deres 8mPix kamera skal i iPhone 5. Så kameraet er næsten sikket.

Det samme med processoren, Apple har allerede brugt en dual core Cortex A9 processor iPad2, Apple A5, det er helt sikkert den kommer til iPhone 5!

1080p video er fint understøttet af både den dual core processor og kameraet, så selvfølgelig får iPhone 5 1080p video.

Skærmen på 3,5″ er efterhånden den mindste blandt de avanceret smartphone, så jeg er overbevist om at en 4″ iPhone 5 er på vej, selvom Steve jobs flere gange har nævnt at 3,5″ er den perfekte størrelse. Angående om den nye skærm bliver OLED, så er det nok ved at være nu, OLED er udviklet nok til at kunne bruges rigtigt i telefoner, altså de er lysstærke nok, problemet er nok at finde en skærm som har den ekstreme opløsning som iPhone 5 bliver nød til at have.

4g data netværk er kun for de nyeste telefoner lige nu, og teknologien er slet ikke gennemtestet, apple er ikke kendte for at tage chancer med nye teknologier, så jeg tror ikke 4g kommer til den næste iPhone.

Selvfølgelig er iPhone 5 både tyndere og har mere batteritid end iPhone 4.

Rygterne siger at Apple ikke kan lide NFC chips’ne, og derfor får iPhone 5 ingen trådløs betalingsløsning, men det ville være en genial mulighed for Apple, og jeg tror faktisk gerne de vil ind i dette spil. Teknologien er også forholdvis ny og uprøvet så Apple venter nok lidt med NFC.

Måske laver de deres eget system? Det ville ligne Apple.

Helt sikkert:

  • 8Mpix kamera
  • Dual core processor (cortex A9)
  • 1080p video
  • bedre batteritid
  • Tyndere design

måske:

  • Større skærm (4″)
  • OLED i stedet for LCD

usikkert:

  • 4g data netværk
  • en trådløs betalingsløsning fx NFC

Hvad kommer iPhone 5 til at hedde?

iPhone 5 eller iPhone 4s ? Eller kommer der flere nye telefoner?

Jeg har hørt rygter om helt op til 3 nye iPhone’s, men de gør nok som de normalt gør, altså når iPhone 5 kommer, bliver iPhone 4 billigere og iPhone 3gs helt gratis (med konktrakt), chancen for 3 eller 2 nye telefoner er meget usandsynlig.

Jeg ved ikke om den hedder iPhone 4s eller iPhone 5, men det betyder meget for designet, en iPhone 4s har samme design som den nuværende iPhone 4. Design’s vi har set på nettet tyder på et helt nyt design. Neden for kan du se de “case design” som er basis for rygterne.

Hvornår kommer iPhone 5?

Det nyeste er at de siger oktober her.

 

 

 

 

 

1 Comment

  1. Comment by post author

    Anders Bagnegaard

    Her er 3 grunde til at iPhone 5 kommer i sep i stedet for okt.
    http://www.cultofmac.com/analyst-october-iphone-5-launch-not-so-fast/107153