De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Personligt, Spil

J-popcon – endnu en messe jeg er til

Jeg har ikke særlig meget med Japansk popkultur at gøre – men nogen fyre fra “Unge Spiludviklere(Link virker ik, lige nu)  inviteret mig – og jeg kom.

Du kan læse mere om Messen her, den slutter i morgen.

Jeg har optaget en lille video og taget en masse billeder – Det er det eneste jeg vil fortælle om J-Popcon :)

Der er vildt mange mennesker og de fleste er udklædt – jeg følte mig helt uden for :)

httpv://www.youtube.com/watch?v=j7tb7jR9zgQ

Jeg linker også til de 2 spil vi lavede senere – det skal lige laves færdigt i morgen.

1 Comment

 1. Mia Reyes

  Good morning!
  My name is Mia Reyes and my agency Natural-ads is looking for qualified websites to promote clients in gambling in English and other languages. We are talking about advertising through links or text ads that fit in content and relevancy to your website.
  Your site seems to me very suitable for this kind of advertising, and I will be glad if you can send me to an offer for a 6 months trial with a possibility of a longer period agreement. All payments are made in advance via paypal the moment the link appears online.
  I hope you find this kind of cooperation interesting and feel free to send me any other suggestions or questions you may have
  Waiting for your prompt response
  Regards,
  Mia Reyes
  Account Manager
  [email protected]

  We are aware that unsolicited e-mails are subject to disturbance, so please accept our sincere apologies if this
  offer is not of your interest. If you don’t wish to receive more offers from us, please send us an email.