De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Foto, reklame

Konkurrence, med en Fed Canon L serie linse.

Ja, ok, jeg snød dig måske her ind, det er ikke dig, men mig som kan vinde linsen:) Du kan også hvis du har en blog :)

Linsen jeg gerne vil vinde er en Canon 24-105mm is f/4.
Jeg vil gerne vinde denne fede linse fra Canon’s L Serie. Det er en standart Zoom linse som går fra 24-105mm ved en åbning på f/4, det er ikke vildt godt, men til gengæld har linsen is, billed stabilisering, som gør det lettere at få billeder som ikke er rystede. IS gør også linsen til en video linse, som er hvad jeg havde tænkt mig at bruge den til. billedstabilisering får bugt med alle de små rystelser, som kommer når man skyder håndholdt video .

Hvorfor så lige denne linse? Den er skarp, næsten lige så skarp som min 70-200mm 2.8L linse, den er vidviklet også giver den billeder med vild kontrast, farve og dynamik.

Linsen skal bruges med mit Canon 60D, eller det fremtidige 5d m2/m3 jeg bliver nød til at eje.

Se nogen billeder taget med linsen her. Det første er ikke redigeret, de andre er redigeret :)

dustinHomeCompetition.jpg
Leder du efter en nybærbar computer? Hos Dustin finder du det du leder efter.