De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

LG Optimus 2X, den fedeste Android telefon nu.

Jeg tænkte at jeg ville skrive lidt om den hurtigeste telefon på markedet i danmark, som snart udkommer, LG Optimus 2x, den har et tegra 2 chipsæt, og derfor 2 kerner, men kan den så mere ?

Billeder
Telefon LG Optimus 2X
Skærm 4″ (LCD)
Opløsning 480×800
Processor 2x 1 GHz ARM A9
Vægt 139g
Hukommelse 8 GB + microSD
Wifi(N)+Bluetooth (dlna) Ja
Kamera 8 mPix med Autofokus
Flash til kamera ja, 1 LED
Videokamera 1080p(24fps) med flash
Batteri 2g/3g/standby 7t;40m / 400t
Operativsystem Android 2.2 (2.3 kommer snart)
Pris hos 3: (Links til 3) 499kr / 4342kr
Køb:

LG har aldrig rigtigt været inde hos danskerene, selv ikke nu, hvor LG er de eneste der har en dual core mobiltelefon ude, taler folk stadig om deres HTC Desire HD eller iPhone4, måske skulle vi tage os lidt mere af LG, de har trods alt lavet en fed mobiltelefon her.

Jeg vil lige nævne nogle af alle de fede specifikationer på denne telefon.

Telefonen har en 4.0″ IPS LCD touchscreen opløsningen 480 x 800 pixels, den er ikke så vild som AMOLED skærmene, eller iPhone’s men den virker fint i sollys og giver et godt billede.

LG Optimus 2x kommer med Android OS v2.2 Froyo, men kan opgraderes til 2.3 snart, siger de … Dual-core 1GHz ARM Cortex-A9, med 512mb ram, det lyder sexet, ikke ?

Kameraet er 8 mPix med autofokus og LED flash, videokameraet tager 1080p(1920×1080) video med op til 24fps eller 720p video med 30fps, kameraet på forsiden er et lille 1,3mPix der skal bruges til video opkald.

Hukommelsen er på 8gb og der er også plads til et microSD kort, de fås billigt op til 32gb allerede.

LG Optimus 2x har selvfølgelig Wi-Fi b/g/n med DLNA, GPS, digital compass, accelerometer, gyroscope, MicroHDMI, Bluetooth, Adobe Flash 10.1 og proximity sensor.

Ligesom HTC Desire HD og andre highend telefoner, så har LG’en også Dolby Mobile og SRS sound enhancement, det virkede godt på Desire HD’en, men LG Optimus 2x har noget dårligere højtalere, så det betyder nok ikke så meget, tilgengæld gør Dolby Mobile en verden til forskel med headset på.

 

LG Optimus 2x er absolut den smartphone du skal have lige nu! Måske vil den være det en måned eller to, endnu.

 

Jeg håber LG tager sig sammen, og opgradere deres Android system, hurtigt og effektivt, og ikke lader folk vente i 6 måneder+ som Samung reglmæssigt gør. Vi har ikke rigtigt nogle eksempler på highend LG telefoner i Danmark, det har de dog i USA, her er der blandede resultater af opdateringscykluserne, af 2 er den ene blevet opgraderet den anden ikke.

Den tæver i hvert fald HTC Desire HD Og Samsung Galaxy S med sit Tegra2 chipsæt. Spørgsmålet er om Nexus S med altid det nyeste operativsystem er bedre?

 

 

Sådan ser bruger interfacet ud på Optimus 2x:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=vvHxne3AcSM&feature=player_embedded

6 Comments

 1. Den er da vist billigere hos Call me. Tror jeg køber den der.

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Men 3 har det bedste netværk, det er fucking vigtigt når man har en hurtig telefon.

   Jeg kunne ikke forstille mig, andet end det bedste.

 2. Comment by post author

  Anders Bagnegaard

  pressemeddelsen fra 3 om LG Optimus 2X fås nu hos 3

  Nu lancerer 3 den længe ventede LG Optimus 2X, som er den første smartphone med Dual Core-processor. Du kan få fingrene i den hurtigste Android-telefon til dato på 3.dk eller i en af vores mange 3Butikker landet over.

  Med LG Optimus 2X i hånden er det slut med sløve apps, spil som tager pusten fra mobilen eller langsomme og hakkende videooplevelser. Den super lækre Optimus 2X er nemlig udstyret med en 1 GHz NVIDIA Tegra 2 Dual Core-processor, som giver dig en ultrahurtig brugeroplevelse.

  Dual Core-processoren gør det til en leg at lave flere ting samtidigt, uden at dine programmer og apps lukker ned eller bliver langsommere. Spil, hør musik, opdatér applikationer samtidig med, at du besvarer dine opkald.

  ”Optimus 2X er virkelig en smartphone med muskler. Den har den rå kraft, der skal til for at give en optimal brugeroplevelse og parret med Danmarks bedste netværk, er der tale om en suveræn kombination,” siger Mikkel Torsting, VP Consumer Sales & Marketing hos 3.

  LG Optimus 2X er desuden særdeles velegnet som spilkonsol. Du kan spille på den store 4” touch skærm eller tilslutte mobilen med et HDMI-kabel til dit tv – så klarer telefonen selv resten. Du kan også koble trådløst på dit tv via en DNLA forbindelse.

  LG Optimus 2X kan bestilles på 3.dk og i alle 3Butikker landet over fra i dag. Den fås til 499 kr. med 200 kr. i tillæg med abonnementet 3Max. Den samlede minimumspris over seks måneder er 4.342kr.

  Bestil LG Optimus 2Xpå: http://www.3.dk/lg-optimus-2x/

  For yderligere information:

  Knud Løkke Rasmussen, Kommunikationschef, e-mail: [email protected], mobil: 31 200 900

  Om 3:

  3 tilbyder danskerne mobiltelefoni og mobilt bredbånd på Danmarks bedste mobile datanetværk. I 2001 vandt 3 en 3G-licens og i 2010 en LTE-licens. Med kombinationen af 3’s eksisterende prisvindende 3G-netværk og det nye 4G-netværk, vil 3 også i fremtiden levere Danmarks bedste mobile datanetværk. 3 i Danmark er en del af Hi3G Access, som har mobillicenser i Danmark, Sverige og Norge og ejes af Hutchison Whampoa Ltd. (60 pct.) og Investor AB (40 pct.). Begge ejere har global industriel og teknologisk erfaring. 3 samarbejder desuden med selskaber i Hutchison Whampoa-gruppen, som har 3G-licenser i Australien, Østrig, Hongkong, Macau, Irland, Israel, Italien og Storbritannien. Du kan besøge 3 på http://www.3.dk.

 3. Jeg har nu haft mobilen i 14 dage og er ikke tilfreds.
  Især batterilevetiden er et problem, da der skal lades op 2- 3 gange om dagen!

  • Comment by post author

   Anders Bagnegaard

   Fuck det er ikke godt …

   Har du forsøgt at tage den tilbage, og få en ny? Det kan være der er en fejl på den?

   Den skulle have næsten ligeså god batteritider som Desire HD, som skal lades op hverdag, men med 30%-40% tilbage i batteriet.

   Ellers er der en masse programmer til Android der gør det lettere at styre de programmer der bruger strøm, fx kill tasks, som bare dræber alle programmer der køre i baggrunden.

   Selvfølgelig gør dual core det ikke bedre ;)
   Du må endelig skrive om noget af dette hjalp, det er lidt intersant, hvis den bare sluger strøm.

 4. Comment by post author

  Anders Bagnegaard

  En video om Lg Optimus 2x: