De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Hardware, PC

Mac OSx Lion 10.7 – WWDC11

Jeg har allderede vist Mac OSx Lion 10.7 frem flere gange, og faktisk har ikke meget ændret sig, nu kender vi bare en pris, og en udgivelsesdato, som er i næste måned i juli 2011.

Will Lion be downloadable through the Mac App Store?

Will they announce new MacBook Airs?

  1. Mac appstore fylder kun 4 gb og koster kun $29(150kr). Hvordan laver man en formatering når ens computer går i stykker uden at have en CD?
  2. Selvfølgelig har Mac OSx lion fået alle Multitouch tingene fra iOS, swipe fra skærm til skærm og en masse andre.
  3. Mission Control har vi set før, realt er det bare screens og exposé lagt sammen, og gjort lettere.
  4. LaunchPad er som startskærmen på en iPad eller iPhone, det gør det sikkert lettere at åbne dine programmer, men i virkeligheden er det bare en launcher, som så mange andre.
  5. Resume er meget interessant, det betyder at alle dine tekst behandlingsprogrammer automatisk gemmer dine filer, også når du lukker din computer – slukker helt – så starter alle tingene op igen, nøjagtigt som du efter lod dem, jeg tror de gør det ved hjælp af at gemme alt rammen på harddisken (Fordi rammen automatisk sletter sig når den ikke får strøm, det gør Harddisken ikke)
  6. Airdrop er en ny funktion, som i virkeligheden kan erstatte eller blive restattet af Dropbox, den er en enkel fil peer2peer delingstjenste, som deler over netværket, når du trækker en fil over et ikon kan du se alle Mac’s på dit lokale netværk, og så sende filen til dem.
  7. Mail programmet har fået en række funktioner fra iOS mail programmet, alle funktionerne har været integeret i gmail i årevis.
  8. Og det er bare nogen af funktionerne, der er mange mange flere.