De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

PC

Mac OSx 10.7 Lion

Apple udgiver snart (om 8 måneder) deres nye Mac OSx 10.7, denne gang hedder det “lion”.

Her er de nogle af nye ting:

Fuldskærm programmer

Steve jobs og de andre fortalte om denne nye måde at vise programmer på, jeg er ikke sikker på hvor ny den er, men det er da en fordel for alle dem, der kommer fra en Windows computer, hvor alt nærmest er i fuldskærm, denne funktion kommer til alle programmer via den grønne knap i toppen af vinduerne.

iOS program vælger

Her kan man virkelig se, hvad der er kilden til invitation i Mac OSX Lion er, se hvordan denne er nøjagtig den samme som på en iPhone eller en iPad.

Det er lidt sjovt at en 12 kernet Mac Pro får funktioner fra en iPad :)

Det virker sikkert fint, også selv om det bare er endnu en måde at åbne programmer på.

Appstore til Mac!

Denne er taget direkte ud af marketings strategien fra iOS, en appstore til macs, hvor apple tager 30% af alt indtægt, for deres reklamering.

Selve produktet er så fedt, jeg gælder mig til, at kunne købe programmer med et enkelt klik og så installere de også direkte, med det samme.

Jeg tror også det hjælper folk med, at finde alle de dejlige programmer der er ude, som ingen kender.

Det har vist sig også at være en god forretning for udviklere også!

Perfekt!

Forresten er Appstoren fra iPad, iPod og iPhone det Apple tjener aller mest på.

Appstoren udkommer til alle Mac’s inden for 90 dage!!!

Mission control - spaces og Exposé i 1

Jeg bruger både Exposé og Spaces på begge mine Mac’s og det fungere rigtigt godt, det var faktisk derfor jeg flyttede til mac dengang.

Men der er problemer en gang imellem, når man har samme program åbne i forskellige vinduer, har Spaces meget svært ved at finde ud af hvor den skal åbne fx et “finder” vindue.

Det var måske lidt teknisk, men jeg ved dette system kommer til, at hjælpe, i sær med fuldskærms programmer, nu ser man både Exposé og Spaces samtidig, det er besparende.

Jeg glæder mig meget til denne funktion.

2 Comments

  1. Er du sikker på at der kom fuldskærmsprogrammer til alle programmerne? Sådan forstod jeg det ikke. Jeg forstod det bare som om at der ville komme flere.

  2. Comment by post author

    Anders Bagnegaard

    ja, nu hvor jeg har prøvet iLife 11 så kan jeg godt se at den grønne “+”-knap ikke giver fuldskærm … Men der er en ekstra knap, det var måske bare mig der drømte …