De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

PC

Macbook er død

Macbook er død… Hvis du husker tilbage til 9 måneder siden, da den nye Macbook air design udkom, skrev jeg om det samme, fordi den nye Macbook air 11″ havde samme pris som en hvid Macbook. Jeg skrev at de fleste mennesker hellere ville have en Macbook air end en Macbook.

Det gik lidt hurtigere end jeg havde regnet med, men det skete, folk så den ultra sexede AirBook og besluttede sig for at de i virkeligheden ikke havde brug for en rigtig harddisk eller en hurtig processor, men at 64GB og 1,4GHz Core 2 duo ville være nok.

Hvor mange eksterne harddiske tror du Apple har solgt fordi folk regnede forkert? 

Nu er MacBook Air hurtig nok, dog mangler den mindste, stadig plads – 64gb er virkelig ikke nok til en rigtig computer. Men folk kan jo bare købe en 128GB version ;)

Jeg har aldrig haft en Macbook, jeg testede den sidste version her på siden for et godt stykke tid siden – Jeg synes ikke den føles som en rigtig mac computer, byggekvaliteten er virkelig ikke god nok, men computeren er hurtig nok, havde nok af alt og grafikkortet er godt nok, batteritiden er også genial! Men jeg ville alligevel aldrig råde nogen til at købe en :s

Det eneste problem ved MacBook var at den ikke var fed nok til at skulle koste næsten 8.000kr, tilsvarende Windows computere var under halv pris og har ofte bedre specs fordi MacBooken aldrig fik iCore processore.

Hvornår bliver MacBook Air til bare ‘MacBook’?

Apple er altid et premium brand, det har MacBooken ikke kunne leve op til de sidste 3år+, selvfølgelig dræbte apple MacBooken.