De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Mobil

Mahogni iPhone cover

Mahogni cover-7Jeg har fået et cover fra phonecover.dk. Det er lidt agurketid stuff, men stadig lidt interessant.

Butikken er bare endnu en cover butik, de har meget mere indhold de de andre, men basalt set er det det samme, det betyder ikke noget, webshoppen kan stadig godt være virkelig god.

Grunden til at skriver om dem er fordi de sælger covers til iPhones som er lavet at rigtig træ, altså når man køber et valnød cover, er det af ægte valnød og ikke et eller andet farvet plastik eller krydsfiner – Jeg har tidligere skrevet om de andre versioner, i min tezzo konkurrence. Jeg synes idéen er meget god, altså et cover at den rigtige tyde træ, Mahogni er virkelig flot, og dejligt, men det har nogen problemer.
Træ er ikke særlig stærkt, derfor bliver coveret meget tykt for at have styrke nok til at holde sig selv sammen. Et hvert cover gør din telefon større, dette Mahogni er bare lidt større end de andre, størrelsen kan du se på billederne.

Det cover jeg fik, er det de kalder for: Ægte Træ Cover – Mahogni, det er lavet af rigtig Mahogni træ, ikke noget fake stuff, som alle de andre “træcovers” du køber.

Det koster 249kr, hvilket er en dyr pris, men sådan er det – jeg kan ikke se noget galt med prisen.

Jeg fik også en Anti slip måtte med, det er en virkelig god idé, det er en måtte du har liggende i din bil, så du har et sted at ligge din telefon fast, når du sidder i bilen. Den virker super godt, og koster kun en 50’er. Det er en god idé – også lugten den af chokolade(men det er nok bare midlertidigt :) ).