De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

LifeProof iPhone 4 cover

Jeg har fået et af verdens kraftigste iPhone cover, det kommer fra firmaet LifeProof, og er vandtæt, stødabsorberende, snetæt, snavstæt, de reklamere endda for børnetæt og øltæt.

Coveret koster $120(650kr) med fragt til Danmark (det er uden told), hvilket er lidt dyrt, det er mest fordi der ikke er nogen i Danmark som sælger cover’et. Det kommer!

Jeg har testet det i 2 uger, og er faktisk godt nok tilfreds med det.

Coveret er lavet af hårdt plastik, med en tynd film på skærmen, bagsiden er hårdt plastik også med et stykke glas over kameraet, som giver skarpere billeder (Første version gav uskarpe billeder undervandet).

Alle knapper er tilgængelige igennem coveret og de er ekstra beskyttet imod stød, bunden af coveret har en låger, så du kan komme til USB stikket, på toppen af coveret kan du tilslutte dit minijack stik fra dit headset, den er dækket af en lille plastik dut, som skal skrues i, du kan bare sætte dit headset i, ellers kan du bruge en særlig adapter fra Lifeproof(som følger med) der bliver skruet i, mit Image s4i headset behøver adapteren, men det gør standart iPhone headsettet ikke. Adapteren gør at du kan bruge et vandtæt headset sammen med Lifeproof cover’et, også høre musik under vandet. Det irritere mig lidt at kan skal bruge adapteren, eftersom det hvis hullet var 0,1mm større ville der være plads til mit Minijack stik, men sådan er det at bruge et headset lavet af nogen andre, det må være min eget problem.

Coveret gør ikke din iPhone meget tykkere, til gengæld bliver den større på alle sider, det er ikke for meget, men din iPhone bliver større, det er ikke et problem for mig, men jeg render også gerne rundt med en 4,7″ telefon, så jeg er nok ikke den bedste til at give råd om sådan noget.

Jeg har lagt mærke til at mange spørger mig om hvordan trykfølsomheden er igennem filmen på skærmen, der er nøjagtig ingen forskel på om coveret er på eller ej, men det er ikke noget LifeProof har opfundet. Der er mange andre cover som kan det samme, det har med trykfølsom teknologien at gøre, som ikke mærker tryk, som tidligere PDA’er og mobiler, men mærker spændingen fra din finger.

Indtil videre kan jeg sige, at hvis jeg var extrem sportsmand, og gerne ville have min telefon med overalt, var det helt klart dette cover jeg ville vælge, for os andre, normale, mennesker er det måske lidt overkill, men hvorfor ikke? Der er også mange i Nordsjælland som køre deres børn til skole hverdag i en 4×4 land Rover; hvis man køber dette cover, køber man friheden, altså at man ikke skal passe på sin telefon, men bare kan kaste rundt med det, uden nogen sinde at være i tvivl om at den holde til det.

Jeg laver nok en video om LifeProof coveret, hvor jeg viser hvad det kan, men det bliver senere. indtil da, kan du se hvad den holder til her:
httpv://www.youtube.com/watch?v=aaCurs0IXZk