De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, PC

Læder cover til Macbook air

Jeg har været så heldig at have fået et cover til min kærestes Macbook air – af et firma som hedder q-skins.dk – det er lavet af læder, det er kunst læder, og er virkelig lækkert – det er meget anderledes end alle de andre covere man kan få til de små macbooks.

Det var ikke svært at sætte på, jeg fik den version som hedder: Extreme fit, altså skulle den fylde mere på Macbook’en – det skal du ikke vælge, det er svært at få det til at passe og når du får det til at passe, havde jeg problemer med at coveret ikke passer rigtigt til Pc’en – de andre er bedre, fordi de ikke sidder helt til kanten og derfor ikke har det problem. Min kæreste havde nøjagtigt skærm og tastatur coveret på i 5 min før det blev taget af igen, det var åbenbart for meget, til gengæld sidder bagsiden stadig på.

Jeg kan godt lide det, også om skærmen og tastaturet, det har dog nogen problemer, fx bliver lyssensoren ved siden af kameraet dækket, også ville jeg have dækket “macbook air” mærket – men det er en smagssag. Du kan selv se hvad der passer til dig.

Det cover jeg fik hed sort læder, men du kan få mange andre covere. fx et træ cover – hvilket lyder lidt for sejt :) De kan også lave et cover til din nye iPhone 5 eller en masse andre enheder.

Du kan se hvordan det ser ud neden for, det er lidt sejt.