De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, guide, Hardware, Mobil, PC

Mest læste artikler i 2011

Sidste år lavede jeg en artikel som denne, og det virkede godt, så jeg gør det igen.
Jeg vil gerne lige sige tak, til alle mine læsere, der var mange af dem i 2011 og jeg håber på flere i 2012.

Top 5: Samsung 9 series

Min lille artikel om Samsung’s Macbook air killer var meget populær, den fik ikke mindre end 5000 besøg i 2011, nok mest fordi den lå godt på google:)

Top 4: Få netfilx uden VPN

Denne artikel er en video, som også er forholdvis populær på youtube, jeg må undskylde for intromusikken :)
httpv://www.youtube.com/watch?v=Noto-d1Yw4Y

Top 3: Anmeldelse af Macbook air 13

Selv om den ikke er helt ny mere, er der stadig meget interesse for den nye macbook air, faktisk er artiklen ligeså populær i dag, som den dag den udkom.

Top 2: Anmeldelse af Macbook pro 2010

En genganger fra sidste år, hvilket er lidt underligt, eftersom der er kommet 2 nye modeller siden da, artiklen ligger dog stadig godt på google, hvilket er grunden til den gode placering på denne liste, i det meste af 2010 lå den på første pladsen oven over Apple’s eget link med søgeordet Macbook pro 13.

Top 1: Samsung Galaxy S 2

Telefonen som definerede alle Android telefoner i hele 2011, med sin store skærm, dual core processor og system som virker ordentligt **HOST**  LG Optimus 2X. Samsung Galaxy S 2 var ikke den første telefon med 4,3″ Skærm eller Dual Core processor, men det var den første som havde det hele, den har en god stor skærm, hurtig processor, godt kamera og til med god batteritid, for en Android telefon. I hele 2011 var Samsung Galaxy S 2 den telefon som alle andre Android telefoner blev sammenlignet med, ja, faktisk selv om den blev annonceret allerede i februar 2011, i Danmark, er det stadig en af de bedste Android telefoner på markedet.