De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Hardware, PC

Nokia Booklet 3G

Nokia laver nu også Netbooks, Nokia booklet 3G, og selv om det er deres første, er der store forventninger til, at Finnerne kan finde ud af det. Det skal lige siges, at prisen på dette pragt eksemplar af en Netbook er ikke mindre end 4000 kr.

Skærmen på den lille satan, Nokia booklet 3G, er 10,1” og ikke mindre end 1280×720 pixels. Du tror måske, at den ekstra plads er velkommen, og det er den bestemt, men der er normalt et problem med de mange pixler, fx i en dell mini 10, her ligger den næsten samme skærm, på dell’en har rigtige mennesker pga. windows xp problemer med at læse tekst på skærmen, dette er heldigvis let, at rette på Nokia Booklet 3G fordi den bruger det nye Windows 7.

Nokia Booklet 3G’s vægt er 1,25 kg, hvilket kun er lidt mere end dens plastik konkurrenter, Nokia Booklet 3G er lavet i metal, nærmere bestemt aluminium, hvilket også gør den tyndere, Nokia Booklet 3G er kun 19,9mm tyk.

Batteriet på Booklet 3G er på hele 16 celler, og 56,8 Wh, ca. det sammen som en macbook pro, det bliver gjort om til hele 12 timers batteri, vel og mærke 12 timers compter-brug.