De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Hardware, reklame, Video

Raspberry Pi Model B anmeldelse

Jeg har fået lov til at teste en Raspberry Pi Model B det er den “største” bedste Raspberry Pi, da den har hele 700 MHz :) Jeg havde tænkt mig at installere XBMC og derefter havde jeg håbet på at kunne få lokket mig til et stykke software fra Airtame, før de er ude med deres officelle version.

Indtil videre gør jeg ingen ting, jeg viser bare dimsen frem.

Jeg har lånt en Raspberry Pi Model B af alphageek.dk, de har også en masse udstyr til Raspberry Pi, som jeg tester samme med. Du kan købe en Raspberry Pi for kun 339kr, et trådløst netkort til Raspberry Pi til 179kr, en kasse til Raspberry Pi til 99kr og et 4gb SD kort med Debian 6 Linux software for kun 179kr.

Raspberry Pi Model B er en computer, som ikke fylder mere end et kredit kort. Processoren er en 700MHz ARM CPU, med 512mb ram. Raspberry Pi Model B har ikke så mange porte, HDMI til en skærm, Composite RCA til ældre skærme, Mini Jack til lyd, RJ45 til netværk og som harddisk, hvis man kan kalde den det, bruger den et SD kort.

Det lyder måske sjovt at man ville have et medie center med kun 700MHz processor, men hvis man tænker over det, så er Apple’s helt nye Apple TV3 kun en 1000MHz, Airtame lavede deres system på en Raspberry pi, og Google’s Chromecast selv om jeg ikke kan finde ud af hvilken CPU frekvens den har, så er det en singel core ARM cpu, så sikkert også 1GHz som de andre.

Jeg har taget en masse billeder af dimsen, også nogen macro nogen.

Der kommer nogen bedre guides senere, indtil videre ville jeg bare lige vise den frem.