De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

Samsung Bada OS

Verden har endnu en gang fået et nyt mobil operativsystem.

Samsung Bada OS er opensorce, og de har tænkt sig at lancere mange forskellige telefoner med dette system.

Samsung har blandt andet lavet alliancer med EA Games, Gameloft, Capcom og twitter, så vi får i hvertfald spil til deres S8500. Samsung vil også gerne have et kreditkort system son apple har i iTunes.

Samsung har sat næsten 15 milioner kroner, til side i en konkurence, som udviklere kan deltage i, ved at udvikle programmer til Bada OS, Det giver i hvert fald nogle programmer.

httpv://www.youtube.com/watch?v=QpVEzzJ16gs

Den første telefon med Bada OS er Samsung s8500, den har en 1GHz processor, 3,3″ AMOLED skærm, 5 mpix kamera med 720p video og LED flash til begge dele, wifi med n. Den kommer til april og bliver FED!

httpv://www.youtube.com/watch?v=0bH5RrUL7kA&feature=player_embedded

2 Comments

  1. Det bliver virkelig interessant at se hvordan Bada tager sig ud imod Android, da man vel godt kan se dem som direkte konkurrenter.

    At Samsung så vælger at lancere Bada med en telefon som på papiret lyder ekstremt fed – jeg bliver pludselig ked af jeg købte en Nokia E72 :-(

  2. Jeg undre mig lidt over, at de stadig bruger android på andre helt nye modeller? Samtidig med at de viste s8500(med bada OS) frem viste de også en i8520 med android frem, i8520 var ikke bare en s8500 med android, det er en helt anden telefon, med et specielt udviklet tema til telefonen.

    Det eneste problem ved bada OS, som jeg ser det, er at jeg synes ikke touch skærmen er trykfølsom nok dvs. jeg tror det er en software ting.
    Som man kan se i denne video fx (1:34)

    httpv://www.youtube.com/watch?v=QbOEjq2rKF8&feature=player_embedded