De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Lyd, Mobil, Tablet

Gizmo VIBE 5XS anmeldelse

Jeg har fået lov til at låne denne lille søde højtaler, den bruger bluetooth til at forbinde til din PC, mobil eller tablet,

Jeg har lånt højtaleren af cableman.dk, her koster den 399kr – man kan få mange bluetooth højtalere hos cableman.

Anmeldelsen af Gizmo VIBE 5XS

Design, oplevelsen og tilslutning

Gizmo VIBE 5XS-4Kvaliteten af VIBE 5XS er god, undersiden er af skridsikkert gummi og overside er af hårdtplastik – martialerne er idéelle til lyd, fordi de kan vibrere. kvaliteten af en højtaler behøver heller ikke være bedre  -opladeren er bare et normalt USB til microUSB stik, men med et ekstra USB stik bygget ind så du ikke mister et USB stik ved at lade din VIBE 5XS op. Jeg kunne godt have brugt en oplader til et rigtigt strømstik – på den anden side har alle sikkert et par ekstra af sådan nogen liggende.

Designet ligger op til at man mishandler den, fordi den er robust og gummibunden giver følelsen af at den del er vandtæt eller i hvert fald sandtæt.

Den jeg tester er kedelig og sort, Gizmo VIBE 5XS findes også i en masse andre farver som måske ville gøre den mere sjov at have med :)

Opsætning er meget lige til; bluetooth opsætninger er ved at være så så ens at der ikke kan gå noget galt, enkelt tryk forbinder til en allerede paret enhed, hvis du holder knappen nede søger VIBE 5XS efter en ny at forbinde med. Også har VIBE 5XS også en skru op og ned knap – alle knapperne er lækkert bygget ind i gummi undersiden.
Tænd/sluk knappen neden under er af den billigste kineser kvalitet, du kan rykke knappen et godt stykke før den tager fat også er man heller ikke sikker på den kan nå, fordi den er for løs. Så VIBE 5XS skal ikke slukkes, men det går nok også.

Lydkvaliteten

Gizmo VIBE 5XS-9Lydkvaliteten er begrænset – selvfølgelig er højtaler kassen meget lille, og det er også derfor lydkvaliteten halter. I virkeligheden er der både nok bas og mellemtone men de lyder ikke rigtigt fordi lyden ikke er delt nok op, man kan ikke høre forskel på de forskellige instrumenter og det lyder billigt, alt bliver rusket sammen så man kun kan høre det mest markante, altså bassen.
Diskanten lyder billig, der er ikke så meget mere at sige om det, den mangler detaljer og plads.

Som sagt bliver detaljer i Bas, mellemtone og diskant vasket væk, som nikolaj sonne siger er højtalere kun så gode som den plads til luft der er i kassen omkring dem.

Til gengæld spiller den højt, og den lamme tæver alle bærbare PC’er, mobiltelefoner og tablets både i lydstyrke og lydkvalitet. Og prisen på 399kr er også meget lidt for en trådløs højtaler med bluetooth, meget transportabel, batteri og forholdvis fin lydkvalitet.

Gizmo VIBE 5XS er nok lavet til bas tungt lyd, dub; måske lidt rock.

Batteritiden

Batteritiden er fin og lever op til hvad de lover. 2,5 timer, batteriet kan ikke skiftes.

VIBE 5XS imod min Nokia Play 360

Det skal lige siges at Nokia’en stadig koster over dobbelt så meget.

Nokiaen er meget større, og der er meget mere luft i den, derfor er lydkvaliteten også overlegen. Til gengæld er den meget større og den føles ikke som en ting man ville have med på stranden eller med i bad. Bassen og mellemtonen er bedre, men særligt diskanten er bedre. igen koster den over dobbelt så meget, og kan ikke ret meget mere.

Konklusion:

Gizmo VIBE 5XS-4Gizmo VIBE 5XS er meget billig, hvilket taler i dens forsvar – og den klare også alle de opgaver den giver sig ud for at klare. Jeg havde brugt flere penge på en større dims, men jeg har heller ikke noget imod at bære rundt på lidt ekstra.

Lydkvaliteten er et minus, men hvis man virkelig ville have lydkvalitet for sine penge, ville man vælge et højtaler sæt med ledning og en meget større pris.

Gizmo VIBE 5XS lever fint op til hvad sådan en lille højtaler skal kunne.