De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

Vind en iPhone 5!

3 skrev til mig idag, om en konkurrence de har lavet. Man kan vinde en iPhone 5 igennem dem :) Det bliver jeg nød til at dele :)

Du kan dyste med dine Facebook venner, om iPhone viden, også er det meningen at du skal dele den med så mange venner, at konkurrencen bliver viral :) Jeg kan godt se pointen, og jeg er med:)

Du kan være med i konkurrencen om en iPhone 5 her.

Jeg holder mig normalt for god til at skrive om ubrugelige rygter, men her er den altså – med 3 billeder af hvordan iPhone 5 kan se ud.

Hel og lykke. Og du skal være velkommen til at forsøge at tæve mig.

Fra 3

Rygterne siger, som du ved, at en ny iPhone kan være tæt på, og vi glæder os til at kunne tilbyde den nye mobil til vores kunder. For at slå ventetiden ihjel lancerer vi idag en konkurrence, hvor brugerne af vores site kan dyste mod hinanden i iPhone-paratviden og vinde en spændende præmie.

Præmien er en valgfri iPhone fra 3s sortiment. Konkurrencen slutter d. 31. oktober 2012, men præmien skal blot vælges inden d. 31. december 2012. Forventet værdi ca. 6.000 DKK.

I første omgang har vi valgt udelukkende at annoncere konkurrencen via udvalgte blogs og sites relateret til smartphones og telco, og vi håber, du har lyst til at henvise til den.