De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

WebOS er død!

WebOS var styresystemet som var i Palm (HP) Telefonerne, palm blev for ca. et år siden købt af HP, netop fordi HP gerne ville have fingrene i WebOS styresystemet.

Ja, jeg ved godt vi aldrig har haft WebOS i danmark … Men der var en mulighed for at vi fik det, efter HP købte systemtet.

Desværre har HP valgt at skrotte hele projektet, altså både deres TouchPad, HP pre telefoner, printere og de systemer de ville lave til deres stationære og bærbare computere, og endda biler, ja – det talte de om.

Systemet er stadig mega fedt, men mangler moment i salget, der er åbenbart ikke nok mennesker som vil tage chancen med et “lille” styresystem som WebOS når de let kan vælge Windows Phone 7, Android eller iOS.

WebOS var det enete åbne styresystem til Mobiltelefoner … Ja, android er ikke åbent … Android skal fx hackes hvis man vil bruge Wifi antennen til andet end internet. Windows og Apple’s styresystemer er til gengæld meget mere lukkede…

Hvad betyder det så for os?

Ikke særlig meget, HP pre telefonerne var ikke engang tæt på at komme til danmark, og styresystemet er kun så småt begyndt at udkomme på et par avanceret printere – som iøvigt stadig virker selv om HP ikke udvikler videre på WebOS.

Hvad med alle de telefoner og tablets som allerede er ude?

Som jeg skrev før, virker alle telefonerne og tablet’erne stadig, der er bare ikke nogen som udviklere videre på WebOS systemet … Men der er faktisk et lille tip her til sidst – HP udgav her for et par måneder siden TouchPad, som er en fed 10″ dual core tablet, med alt hvad sådan en skal have, de startede med at koste 500$ i USA, men de var allerede nede på halvdelen (fra ny) da HP fortalte at de droppede WebOS, det betyder at du for et par hundrede $ kan købe sådan en lille sag – Og de bliver ikke udsolgt ligeforeløbigt, der er milioner af dem …

På Ebay kan du godt finde en som vil sende til DK forholdvis billigt. Just saying :) Ville dog lige vente en måneds tid:)