De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

Windows phone 7 kommer til 3

Samsung Omnia 7, den første danske Windows Phone 7

Jeg tænkte at jeg lige ville dele dette med jer.

3 vil til at udgive Windows Phone 7 telefoner, og til og med sammen med Samsung og HTC:)

De skulle vide, hvor dårlig brand værdi der er i det navn :)

Her er den eneste vigtige linje i brevet:

…mobiler med Windows Phone 7 fra HTC og Samsung i 2010, og 3 har fået eksklusivitet på lancering af Samsung Omnia 7…

Altså kommer Samsung Omnia 7 faktisk til Danmark :)

Lige for at opsumere telefonen Omnia 7 så kan den dette:

4″ superOLED skærm, 1 GHz Snapdragon, 5mPix med 720p video, 8 eller 16 gb hukommelse, kun 11mm tyk, har samme kæmpe batteri som Galaxy S. Og, ja, Windows Phone 7.

Dette er hele brevet!

3 og Microsoft i partnerskab om Phone 7

Mobilselskabet 3 er gået sammen med Microsoft om lanceringen af den nye Windows Phone 7, der er Microsofts nye styresystem til smartphones. Med det nye intuitive operativsystem får brugerne i meget vid udstrækning indflydelse på, hvad skærmbilledet på smartphonen skal indeholde.

Windows Phone 7 går nu ind i kampen som en stærk modspiller til konkurrenternes styresystemer iPhone OS, Android samt Nokias Symbian^3. Det ses tydeligt, at Microsoft har lagt kræfter i både brugervenlighed og de visuelle aspekter ved styresystemet. 3 har da også store forventninger til Windows Phone 7 og tror, der bliver god plads til Microsofts nye satsning på det danske marked.

”Vi elsker Smartphones hos 3, fordi vores netværk er som skabt til smartphones. Derfor ser vi meget frem til at lancere mobiler med Microsoft Phone 7, som er et super intuitivt styresystem hyllet ind i det lækreste design. Windows Phone 7 har kombineret de bedste business-funktionaliteter med et mere forbrugerorienteret udtryk,” siger Mikkel Torsting, VP Consumer Sales & Marketing hos 3.

”Vi er utroligt glade for, at 3 har valgt at tage Windows Phone 7 i deres sortiment, fordi de utallige funktionaliteter, som Windows Phone 7 giver mulighed for, spiller optimalt sammen med 3’s stærke netværk for smartphones,” siger Henrik Kølle Petersen, Divisionschef for
Windows Phone.

3 lancerer mobiler med Windows Phone 7 fra HTC og Samsung i 2010, og 3 har fået eksklusivitet på lancering af Samsung Omnia 7 på det danske marked.

For yderligere information:
Knud Løkke Rasmussen, Kommunikationschef, 3 Danmark, e-mail:
[email protected], mobil: 31 200 900.
Signe Toftegaard Møller, Forbruger-Kommunikationschef, Microsoft Danmark, e-mail: [email protected], mobil: 20 74 85 43.

Om 3:
3 tilbyder danskerne mobiltelefoni og mobilt bredbånd på Danmarks bedste mobile datanetværk. I 2001 vandt 3 en 3G-licens og i 2010 en 4G-licens. Med kombinationen af 3’s eksisterende prisvindende 3G-netværk og det nye 4G-netværk, vil 3 også i fremtiden levere Danmarks bedste mobile datanetværk. 3 i Danmark er en del af Hi3G Access, som har mobillicenser i Danmark, Sverige og Norge og ejes af Hutchison Whampoa Ltd. (60 pct.) og Investor AB (40 pct.). Begge ejere har global industriel og teknologisk erfaring. 3 samarbejder desuden med selskaber i Hutchison Whampoa-gruppen, som har 3G-licenser i Australien, Østrig, Hongkong, Macau, Irland, Israel, Italien og Storbritannien. Du kan besøge 3 på www.3.dk.

Om Microsoft:
Microsoft (Nasdaq “MSFT”), der blev grundlagt i 1975, er ledende inden for software, serviceydelser og løsninger, som gør det muligt for brugerne og virksomhederne at udnytte deres fulde potentiale.