De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Lyd, Mobil

B&O form 2i anmeldelse

B&O form 2i-4Jeg har fået et B&O headset til test et par uger, dette grønne Form 2i ser måske nyt ud, men designet er fra 80’erne det eneste nye ér den lille mikrofon og knapper til iPhone navigation.

B&O designet er forresten allerede på ‘The Museum of Modern’ Art i New York.

Anmeldelse af B&O form 2i

Jeg har brugt headsettet i lidt over 1 uge nu, det er blevet brugt hver dag og til meget forskelligt. Jeg har ikke løbet med det – men det er blevet brugt til Musik, skype, opkald og spil.

Design

Design er hvad B&O slå sig op på, intelligent og stilrent design, skulle alt hvad de laver hos B&O gerne være.

Designet er meget let, det vejer kun 90g.

Designet er meget klassisk og lige til, det fylder ikke for meget nogen steder eller for lidt. og det sidder fint på dit hoved, hvis du sidder stille, fordi det sidder ikke særligt godt fast. Designet gør det altså til noget man bruger på sofaen eller foran computeren og ikke noget man har med sig, og slet ikke en løbetur. Når det er sagt har jeg tit haft det med i bussen og i toget uden problemer.

Funktioner

B&O form 2i-11B&O form 2i er bygget til iPhone, den har en mikrofon, skru op og ned knapper også en Play/pause/tag-opkald knap. Det er nøjagtigt som de headset, Apple selv udgiver.
De fleste 3. parts iPhone headset med controllere, har controllere som er meget større end Apples, nogen 3. parts iPhone headset kommer tæt Apples controller størrelse, men ingen rammer den. Grunden til at jeg nævner dette er fordi B&O faktisk har gjort det, deres mikrofon+ 3 knapper controller er mindre end Apples egen, den vejer også mindre – dette betyder at den følger kablet bedre og derfor ikke hænger og dingler mere end resten, så hvis du bevæger dig hurtigt og kablet rammer dig, mærker du det ikke. Det er noget af en præstation selvom det kun er en lille detalje på et stort headset.

Mit eget Image s4i, det bedste in-ear headset overhoved, har også en mikrofon som den på apples eget headset, denne er så stor at jeg bliver nød til at binde den fast med elastik når jeg løber med headsettet, ellers er den fuldstændig ustyrlig.

Det er let at bruge knapperne, det har aldrig været et problem hverken at skrue op, ned, tage telefonen, pause en sang eller skifte til næste nummer.

Kvalitet

Kablet er som det skal være, af blød gummi, som sagt er mikrofonen meget let og derfor ikke et problem.

Headsettet er lavet af Aluminium, tror jeg, og er selvfølgelig af meget god kvalitet. Jeg tror ikke det ville holde til at man satte sig oven på det, men det er tæt på.

Pris

Prisen er selvfølgelig for stor, det er klart med et B&O headset, men det er tæt på at være rigtig, hvis man tænker på hvad B&O lydstyr ellers koster, er 1000kr for et headset ikke meget.

Lydkvalitet

B&O form 2i-8Lydkvaliteten er hvad B&O kan, de har lavet meget andet, men det er altid været lyden de har gjort sig bemærket på. Men 1000kr er ikke meget at gøre godt med når man er vandt til 10 dobbelte :)

Lydkvaliteten er noget underligt subjektivt noget, det er meget svært at bedømme og endnu svære at gøre alle tilfredse. B&O form 2i er særlig god til en slags musik, det er pop, bassen er tonet ned og diskanten en fyldt med detaljer, mellemtonerne er rigtig gode.

Jeg synes ikke der er nok bas, jeg mangler den ekstra dimension som der kommer med en kraftig bas, det skal siges at From 2i ikke mangler bas, fordi hvis et headset mangler bas bliver bassen som regel fyldt med støj hvis man skruer helt op, Form 2i klare sig perfekt uden at overdrive hele vejen til 100% lyd, endnu en detalje, som ikke skal undervurderes.
Jeg lytter også næsten kun til musik hvor bas er meget vigtig, det er ikke fordi bassen mangler, den er der, men den er tonet ned så form 2i passer til pop.

Jeg garantere dig for at du opdager nye lyde i guitaren og vokalen i den musik du har hørt 100 gange før, så god er diskanten i B&O Form 2i. Bassen er præcis og overdøver slet ikke mellemtonerne eller diskanten.

Lyden er vildt fed, det pop jeg høre har aldrig lydt så godt.

Opkalds kvalitet

Opkaldskvalitet er perfekt, mikrofonen er noget bedre end noget jeg har prøvet før, og det virker som om den arbejder godt sammen med den ekstra mikrofon i telefonen for at eliminere baggrundsstøj.

Både Højtalerne og mikrofonen er det bedste jeg har prøvet til opkald.

Konklusion

Kvaliteten, designet og detaljerne er bestemt B&O værdigt.

Lydkvaliteten er meget god, rigtigt god, med mindre du høre bas tung musik. Særligt diskanten er vild, den er så god at de måske er bedre end mit professionelle monitor headset.

Lydkvaliteten er ikke hvad jeg har brug for, men for de fleste er denne lyd helt igennem perfekt, jeg mangler lidt bas. Jeg mangler også lidt isolering fra omverden og at de hænger lidt bedre fast.

Stjerner: 5 ud af 5