De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Lyd, Mobil

Skullcandy Aviator anmeldelse

Skullcandy Aviator Sort-2Jeg har fået sådan et par høretelefoner, til test, og nu vil jeg tale lidt om dem. De er lavede til min iPhone, fordi de har en mikrofon  knap og skru op og ned ligesom det normale Apple headset. Sættet er et highend fra Skullcandy, de er meget beviste om deres lyd, og ligger ikke, som alle andre, en kæmpe bass i deres headset, som ødelægger resten af musikken.
Jeg vil teste dette par imod et Monster Purity pro, mine egne professionelle monitor høretelefoner også, hvis jeg når det imod et nyt headset, AL3 Sport, fra Miiego(men jeg forventer ikke det kan være med blandt disse alligevel). – jeg nåede det heller ikke.

Kvaliteten

Skullcandy Aviator Sort-8Skullcandy Aviator er lavet af hårdt plastik, med metal stænger imellem højtalerne, det kan foldes sammen, så det ikke fylder alverden. Jeg er lidt nervøs for det, fordi det føles lidt petit, det er kun stængerne som er lidt uholdbare – det skal siges at jeg ikke ved det, men på mig virker det som om det er ved at falde fra hinanden.

Til gengæld har Aviator et aftageligt Jack stik, jackstikket er det sted på et headset som oftes går i stykker, derfor er det fedt at man kan skifte det, uden at skulle bruge et helt nyt headset, når vi taler om jackstikket, så er det nok den bedste ledning jeg noden sinde har set, den er lavet at flit/stof/noget plastik noget og føles som om det kunne holde en bil. Mikrofonen er at plastik, og føles også lidt billig, men det er nok for at få vægten ned, så man ikke får den i hoved når man bevæger sig, det er altså en god ting at den vejer så lidt, når bare den virker.

Læderet på headsettet er ægte, det føles i hvert fald sådan:) Skullcandy Aviator er fyldt med små detaljer, som nok ikke betyder meget for lydkvaliteten, men er meget seje også. Fx er plastik-coveret til højtalerne gennemsigtigt, så man kan se højtaleren igennem den, der er også et utal af Skullcandy logoer rundt omkring på sættet.

Design

Skullcandy Aviator Sort-5Designet passer lige til mit hoved og mine øre. De omklamre fint mine øre helt, uden at trykke på dem, så man kan bruge dem lang tid af gangen, altså over-ear høretelefoner. de vejer heller ikke så meget (det er måske fordi jeg er vant til noget andet) så de falder ikke sådan bare af, som fx trådløse headset har en tendens til, fordi de vejer mere.

Headsettet dækker begge øre, og holder det meste lyd ude – ikke alt men det meste. Skullcandy Aviator har kun passiv noise cancellation, så der sidder ingen microsfon for at hjælpe ligesom med NOKIA PURITY PRO.

Lydkvalitet

Nej, hvor er det længe siden jeg har testet et headset med så god lyd. Det er lidt underligt at alle andre mærker insistere på at skrue så højt op for bassen, at os normale mennsker som ikke høre R n’ B eller rap også kan bruge dem.

Skullcandy Aviator Sort-1Skullcandy Aviator har fin diskant, meget god mellem tone og fed bass – der er ikke for meget af nogen af dem, så de gør fint plads til hinanden. Der mangler måske lidt diskant en gang imellem på peaks – men det er ikke noget man lægger mærke til, med mindre man lytter efter det.

Skullcandy Aviator tæver Monster’s Purity pro men mit professionelle høretelefoner er lidt bedre – ikke meget, men det har ikke de få problemer som Skullcandy Aviator har. Men der er slet ikke lang vej – man kunne sagens bruge Skullcandy Aviator i et studie.

Jeg er fuldt tilfreds med Skullcandy Aviator, de giver fed lyd, men mange detaljer som giver din lyd den ekstra dimension, som det fortjener – det fortjener min lyd i hvert fald.

Pris

Prisen ligger på 1299kr ved Black snow, som er dem jeg har fået det af.

Du kan købe dem hos blacksnow.dk her Skullcandy Aviator Sort til 1.299kr.

Konklusion

Skullcandy Aviator Sort-9Jeg elsker dette headset. Skullcandy Aviator er fyldt med lækre detaljer, som gør det både unikt og bedre at eje. Lydkvaliteten er den bedste jeg har testet længe – også er den tilpasset min iPhone. Alt i alt er dette et virkelig fedt headset, jeg tænker på selv at begynde at bruge det. Det spiller det musik jeg selv høre, det virker med min iPhone og dækker for baggrundsstøj så jeg kan bruge det imens jeg cykler – også kommer det med en lækker taske, som gør det let at have med.

Jeg ville anbefale alle som elsker lyd, dette headset.

Stjerner:

4 ud af 5