De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Hardware, Lyd, Mobil, Tablet

C pen 3.5 anmeldelse

C-pen 3.5-1Jeg er ordblind, hvilket gør at jeg læser utroligt langsomt, derfor læser jeg næsten aldrig “offline ting”, jeg fik denne her lille gadget for at gøre det lettere at læse tekster. Jeg vil lige indrømme at det nok mere er fordi jeg er doven at jeg ikke læser mere, end det er fordi jeg ikke kan – men ultimativt betyder det at jeg ikke får læst meget, med mindre teksten er på en skærm.

Hvad er en Cpen 3.5, det eren lille digital kuglepen, som gemmer en lille scanner, når du køre pennen over en tekst scanner pennen teksten, gør det digital, og derefter kan du få den over på din PC, få den læst op, sætte den ind i diverse programmer og alt andet, fordi nu er den digital. Jeg har kun indstalleret Cpen 3.5 på min Mac, men den virker også til Windows og Android telefoner. Alt kommnukation med computeren/enheden foregår over bluetooth, hvilket gør Cpen meget dynamisk.

input enhedNår man installere Cpen på sin Mac, installere man et software, som tager sig af at få teksten ind på computeren, derefter tilslutter man C-pen 3.5 med bluetooth. C-pen 3.5 kommer frem på listen over tastaturer på din Mac, fordi den kan tilføje tekst til systemet. C-pen har også sin egen indstillings menu i systemindstillinger, her kan du sætte hvilket sprog den skal læse op på, hvad den skal gøre med teksten osv. C-pen er standart sat på til at tilføje teksten der hvor din cursor er, det kan være i Word, Openoffice, Pages, tekst editor osv, samtidig læser den teksten op, den bruger den indbyggede stemme til at læse op med, her er kun en enkelt dansk stemme, men den er heldigvis fin.

Hvad kan C-pen 3.5? Den kan scanne, alt det andet er kun software, men den er let og lige til at bruge, du behøver ikke engang bruge bruger manualen for at komme igang. Det fungere meget godt, jeg har endnu ikke oplevet en font den ikke kunne læse, jeg har heller ikke oplevet at jeg kørte over teksten for hurtigt eller på nogen anden måde at den havde problemer med at læse op, den virker bare.

C-pen 3.5-4Der er måske et par problemer med den, hvis tekst bliver meget småt, kan den havde problemer med at kende forskel på de forskellige linjer.
Det tager også meget langt tid, fx at læse en avis med C Pen, fordi den kun kan tage en linje af gangen og skal tænkte 1/2 sek efter hver linje.
Jeg ville gerne have at den bare kunne scanne hele artiklen på engang også begyndte den og læse det op.
C-Pen 3.5 har et problem med Ram, engang imellem kan man overbelaste den, så den skal overføre teksten til Computeren, før man kan fortsætte.

Hjælper den? Jeg er ikke sikker på den kommer til at hjælpe mig, det tager simpelhen for langtid at bruge den, men jeg kan godt se at hvis man havde større problemer end mig, ville den være en hjælp.

Det er lidt sjovt at den ikke bare understøtter Android, men også bruger Android som operativsystem.