De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse

Dell Vostro v13

Specs:

Op til Core 2 Duo 1,3 Ghz.

Op til 4 gb DDR3 ram

Op til 500 GB harddisk

13,3” 16:9 LED, ikke-refleksiv, skærm

Windows 7

16,5 mm tyk, vejer 1,6 kg.

Lavet af rigtigt Aluminium.

6 cell batteri (4 timer ved normal brug)

webcam, mikrofon, wifi, Bluetooth.

Priser starter ved 3750 kr slutter ved 5750 kr (+Fragt).

Den jeg har: 1,2 celeron 743, 2gb ram, 250gb harddisk, Pris: 4175 kr med fragt.

+ Intet DVD drev

+ Meget eksklusiv byggekvalitet, i Aluminium.

+ God batterileve tid.

+ Lys stærk skærm, uden refleks.

+ Windows 7

– Dårlig mikrofon

– Dårlige højtalere

– Mangler lys i tastaturet

– For snævre betragtningsvinkler på skærmen.

Dell Vostro v13 er en ny form for ”supernetbooks” som jeg tidligere har skrevet om. Men hvad kan den? Er den hurtig nok? Er den let nok? Har den nok batteri?

Anmeldelse:

Hvad er der imellem en bærbarcomputer og en Smartphone ? Nej ikke en Apple Ipad, men en SuperNetbook! For at være mere konkret en Dell Vostro v13.

Når du første gang får en Dell Vostro v13 i hånden, lægger du mærke til to ting, tykkelsen og byggekvaliteten. Med sine kun 16,5mm er Dell Vostro v13 den tyndeste funktionelle Windows bærbar jeg har set. Byggekvaliteten er det andet, næsten hele ydersiden af computeren er af metal, aluminium, skærmhængslerne er solide og forstærkede med metal, zink, også. Det virker som computeren er lavet til at rejse, helst uden beskyttelse.

Alle der har haft en NetBook i hænderne ved, at den er for langsom til at erstatte en Smartphone, men sådan er Dell Vostro v13 ikke, med en rigtig processor er den ikke kun ”ikke-sløv” men hurtig nok til stører opgaver, den Vostro v13 jeg har, er med den mindste processor.

Computeren kommer med Windows 7 i alle faver på nær ”Starter Edition”(Versionen, hvor man ikke kan have mere end 3 programmer kørende samtidig). Windows 7 giver god ydeevne og lever bestemt op til sit hype, det er endelig blevet godt nok, at være Windows bruger.

Fordi Dell Vostro v13 har en 13,3” skærm, har den også et fuldt tastatur.

Selv om man godt kan mærke, at tastaturet er billigt er det ikke et problem, der er kun et sted, hvor tastaturet ”flexer”, tasterne bøjer nedad når man trykker hårdt på dem, men det mærker man aldrig. Microfonen og højtalere er en sparet erfærer, begge dele er kun lige gode nok, selv om højtalerne spiller højt nok, er der ingen dybte i dem, microfonen gør en skypesamtale svær, men ikke umulig.

Den lille Vostro v13 SuperNetbook kan spille Will&grace i  2 timer 56 min på en opladning, det er ikke marketsledende eller tæt på, men godt nok til de fleste.

Stjerner:

5 ud af 6 stjerner.