De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

PC

SuperNetBook

Før var en Netbook en 10” eller 9” bærbar computer, med en atom eller mindre processor, men nu sker der noget. De nye Super-Netbooks har en 11,6” til 13” skærm med en lille HD opløsning, og koster imellem 2700kr og næsten 4000kr. I stedet for den gamle, alt for langsomme, atom processor har nogle Super-Netbook som regl underclockede core 2 duo/solo (De bliver nogle gange rebrandet som celeron) processor, Fordi opløsningen er HD skal processoren også lave mere, man skal derfor undgå alt der står under 1,6 gHz Intel Atom på.

Den billigste jeg kan finde, er en Asus Seashell, batteritiden er vild, stor harddisk, god HD LED skærm og så er den billig, MEN med en 1,33 gHz Atom processor, er den meget tæt på ubrugelig, så undgå den.

Så en Super-Netbook er billig ligesom en Netbook, men har en større skærm, fuld tastatur og hurtigere processor, kan det være bedre?

Den bedste Netbook til prisen i øjeblikket er en HP mini 311, den er næsten perfekt, se Cnet reviewet her: http://reviews.cnet.com/laptops/hp-mini-311/4505-3121_7-33772608.html

Der er nogle stykker, Acer Timeline, Asus Seashell, Dell Vostro, HP mini 311, Samsung x120.

Hvilken en er så bedst? Ja, den dyreste er bedst, Dell vostro v13 er mega tynd, lavet af aluminium. Stadig koster den kun 3000 uden moms, 4000 for Core 2 Duo. Byggekvaliteten sætter den i et helt andet market end de andre, Dell har ikke bare fundet de billigste dele, og sat dem sammen, de har virkelig gjort sig umage. Er det ikke en god julegave?

Ja, jeg har købt 2.

2 Comments

 1. Henry

  Netbook er en religions krig! Den bedste netbook er helt klart enten dual core Atoms eller underclocked core solo’s.

  Men det betyder jo egentlig ikke så meget mere! Du har glemt at nævne den bedste netbook for tiden!

  Lenovo S12 ! Ion baseret (9400m som macbooks :D), de lover Call of duty spilbar performance, HD afvikling. Og ved du hva? Det er sgu rigtigt! Alt det atom ikke klarer klarer 9400. Way to go! Eller hva syntes du anders din vostro fyr ?

 2. Comment by post author

  admin

  Ja, jeg har set den … Den har den samme pris, grafik, processor, harddisk og ram som en HP 311 men med lidt større skærm.

  Jeg tror HP’en er bedre bygget, men jeg kan godt se din pointe, Lenovo s12 er helt sikkert en fed computer, jeg har dog aldrig haft en i hænderne.
  Den skulle jeg nok også have skrevet om :)