De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

guide, Mobil

Få LTE(4g) på din iPhone 5

Du kan få LTE på din iPhone 5 i Danmark, før tid. Det er ikke engang svært.

Hvad skal du gøre?

Det er meget enkelt, du skal bare have skaffet iOS 6.1 beta et eller andet sted, installere det. Din telefon skal være tilmeldt en Apple developer konto, fx min, eller en af de mange andre hjælpsomme sjæle på nettet, til det skal du finde din telefons UDID. Guiden.

  1. Download iOS 6.1 Beta, den eupæiske Model A1429 version og ikke den amerikanske A1428.
  2. Få din iPhone 5 skrevet på en Apple Developer konto, UDID kan findes i iTunes ved at klikke på serie nummeret i “Resume” iPhone-fanen.
  3. Installer iOS 6.1 Beta på din iPhone 5, det gør du ved at trykke på “gendan iPhone”, samtidig med at du holder alt nede, i “Resume” iPhone-fanen.
  4. Så får du LTE, og på til 100mbit internet.

Så skal du bare finde en venlig sjæl med en Apple Developer konto, hver bruger kan have 100 enheder tilsluttet, så alle kan give dem væk.

Hastighed i udkanten af nørrebro

Jeg bor i udkanten af København, da jeg testede LTE fra TDC og Telia for ca. et år siden, havde jeg LTE her ude. Det har jeg ikke på iPhone 5, man skal meget tættere på centrum for at få det. Det er fordi antennerne i USB modem’erne er meget bedre end dem i mobiltelefoner. Jeg fik endelig LTE på Nørrebro, men hastigheden var ligeså dårlig som 3g. Jeg har endnu ikke oplevet hurtigt LTE.