De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Hardware, Mobil

Fatboy oplader til Lumia 920

Nokia Lumia 920-14Fatboy’en her er måske ikke det mest interessante i verden, men Nokia har gjort et stor nummer ud af den, så jeg tænkte at jeg ville skrive lidt alligevel.

Fatboyen er et “stole mærke”, Nokia åbenbart har bestemt sig for at udnytte Fatboy’s unge(måske lidt hippe) målgruppe, for at få solgt nogen Nokia telefoner. Puden, som det i virkeligheden er, skal bruges til at oplade en telefon, trådløst.

Jeg har lånt Fatboy’en af Nokia og den er meget gul, meget gul. Fatboyen har en pude på den side og en tyndt holder på den anden, det er her opladeren bliver slidet ind, for at oplade fx en Lumia 920 trådløst, opladeren kan købes for sig selv, og virker med alle enheder som overholder standarten. Jeg under mig lidt over noget. Det er vel meningen at den dyrt indkøbte Lumia 920 skal ligge på pude, og have det godt, men det gør den ikke, fordi opladeren kan ikke nå igennem hele pude, så realt ligger telefonen oven på et tyndt stykke stof, og puden beskytter bordet… Det er underligt.

Fatboy nokia oplader-4Jeg ved ikke helt hvordan jeg har det med en pude til at oplade sin telefon – man kan ikke bruge telefonen samtidig som man kunne med et kabel, den oplader heller ikke særlig hurtigt også spilder den en masse strøm. Men det er nok fordi jeg tænker forkert på opladning, jeg tænker det som en ting man gør en gang om dagen, også ikke igen, men det er en gammeldags tankegang, det er meningen at man med denne fatboy skal oplade sin telefon, fx hver gang man sidder ved sin computer, hver gang man sidder i sofaen, altså klat oplade den hele tiden, så man aldrig behøver at undvære sin telefon.

Fordi Litium batterier ikke rigtigt har noget imod klat opladning, er dette meget smart.

Fatboy opladeren koster næsten 700kr, og jeg kan bestemt ikke anbefale den til nogen:)  Det er alt alt for meget. Hvis du gerne vil have trådløs opladning på din Nokia, kan du finde opladere på ebay i Kina til meget meget mindre.