De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

Pris og udgivelses dato for Lumia 920

Så kommer Lumia 920 snart, og jeg får selvfølgelig en til test så snart det er muligt :)

Priserne er på ca. 4.900kr og telefonen kommer i 4. kvartal – hvis du vil se prisen lidt mere nøjagtigt, kan du tjekke priserne på Samsung Galaxy S3, den koster ca det samme. – alt i alt er den en del billigere end iPhone 5 og den bliver endnu billigere med tiden i modsætning til iPhone 5. (fx HTC One X er allerede faldet til under 3800kr efter at have haft samme pris for en måned siden)

Nokia Lumia 920 i danske butikker fjerde kvartal 2012

Nokia Lumia 920 lander i de danske butikker i løbet af fjerde kvartal 2012, og det bliver de fire operatører Telia, 3, Telenor og TDC, som kommer til at forhandle Windows Phone 8-flagskibet Lumia 920. Lumia 920 kommer til at have en vejledende udsalgspris på 4.900 kroner inkl. moms men eksklusiv eventuelle tilskud.

– Vi er utrolig glade for, at alle de største operatører har valgt at tage Lumia 920 ind i deres sortiment fra salgsstart. Det understreger det momentum, vi oplever med Nokias Lumia-smartphones og hele Windows-økosystemet – ikke kun i Danmark, men i hele verden, siger Nokias danske produktchef Niels Kjelstrup.

Nokia Lumia 920 gemmer på de seneste innovationer inden for Nokias egen billedteknologi, PureView. Med en særlig linseteknologi kan Lumia 920 tage fem gange så meget lys ind som konkurrerende smartphones, uden at bruge blitz, og det gør det muligt at tage klare og lyse billeder indendørs og om aftenen. Endvidere kompenserer Lumia 920 for rystelser, når man tager billeder.

Ud over indbygget trådløs opladning, så kommer Nokia Lumia 920 også med City Lens, som er den seneste tilføjelse til Nokias lokations-suite og starten på en ny augmented reality-oplevelse i Nokia Kort. Sammen med opgraderinger til Nokia Kørsel og Nokia Transport er Nokias lokations-suite den mest omfattende og integrerede kortløsning i nogen smartphone.

Nokia Lumia 920 kommer i gul, rød, grå, hvid og sort og bliver tilgængelig i både en pentaband LTE og HSPA+-variant.