De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Hardware, Mobil

Skærm test Lumia 900 vs Lumia 800 vs iPhone 4

Jeg har lavet en lille skærm test, Nokia Lumia 800 imod Lumia 900 også med en iPhone 4 som tjek. billedet har jeg selv taget.

Jeg ved godt man ikke rigtigt kan se noget, men du må tage mit ord for hvordan det ser ud. Der er 3 billeder kun 2 af dem er uredigeret – det sidste er kun til forsiden :)

Lumia 800 og Lumia 900 har begge amOLED skærme – med ClearBlack, hvad end så det betyder … Der er forskel på de to Lumia skærme, Lumia 900 er mere lysskærk og har lidt, meget lidt, mere farve mætning end Lumia 800 – jeg ved ikke om det er de rigtige farver, men det ser bedre ud, når de ligger ved siden af hinanden.

Begge Nokia’er er meget bedre end iPhonen, selv om opløsningen er bedre på iPhonen, og derfor er billedet skarpere, gør farverne, oplevelsen det meget bedre.

Du må selv forsøge at drage nogle konklusioner, hvis du vil. Billedet er et 6MP billede, i JPEG i samme størrelse på alle telefoner, billedet er taget med mit Canon 60D med en 24mm 1.8 Sigma linse, alle tingene gør en forskel.