De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Hardware, Lyd, Mobil, Tablet

Klipsch Image S4i‎ anmeldelse

Klipsch Image S4i‎-6Jeg har haft mine egne helt personlige Klipsch Image S4i i snart 4 år, og jeg ved ikke hvorfor jeg glemte at anmelde det, det må være fordi da jeg købte det, var forsejt centreret omkring andre ting end anmeldelser.

Jeg valgte mit image S4i headset da det udkom, fordi det fik ekstrem gode anmeldelser, på forskellige sider på nettet, her mener jeg de rigtige side, dem som ikke laver betalte anmeldelser eller andet “embedded advertising”. Særligt Cnet er gode. Engadget, cultofmac osv, er ikke.

Anmeldelse

Jeg har baseret denne anmeldelser på de sidste 4 år med brug af Image S4i, normalt anmelder jeg over et par uger, dette gør det meget svært at anmelde noget rigtigt, da det er umuligt at se hvordan et produkt opføre sig over flere år – men her har jeg alt den viden, men skal have, for at lave en rigtig anmeldelse.

Design, holdbarhed og Kvalitet

Klipsch Image S4i‎-4Designet er meget ordinært, det er trods alt bare et headset, et in-ear headset, kablet er godt lavet, ikke vildt godt, som man ser ved fx B&O’s Form 2i men helt fint til normalt brug, de 2 høretelefoner er lette at få plads til i øret, og der følger ekstra puder med som gør det lettere at få dem til at passe perfekt. kvaliteten på resten af Klipsch Image S4i‎ er også helt perfekt, det er bestemt ikke noget man føler man skal passe på. De forholdvis stive kabler gør det let at pakke sammen og let at pakke op igen. Der følger ikke nogen holder med, hvis dette er et krav, er Klipsch Image S4i‎ ikke noget for dig. Jeg smider normalt bare mine Klipsch Image S4i‎ i lommen, det fungere fint for mig.

In-ear headset betyder at de 2 høretelefoner sidder inden i øret, dette giver som regel bedre isolation af omverdenen og det giver som regel også bedre bas. Klipsch Image S4i‎ skuffer ikke, uden lyd er det meget svært at høre normal samtale og med lyd er det umuligt at høre andet end din musik, det er næsten uanset hvor højt din musikken er.

Det er vigtigt at høre telefonerne passer perfekt, fordi ellers mister du alt bassen fra alle headset, og især in-ear headset.

Klipsch Image S4i‎ sidder fast i øret, jeg har løbet med dem hver dag i årevis, og de sidder fint fast, både med og uden hue.

Controlleren/mikrofonen på Klipsch Image S4i‎ er den som du kan skifte lydstyrke med, du kan skifte imellem sange, både frem og tilbage og du kan play/pause/tag opkald, nøjagtigt som apples eget headset. det fungere godt. Men controlleren er meget stor, så hvis den ikke er sat fast, så er den ubehagelig at have på, hvis man fx løber, da den svinger frem og tilbage.

Klipsch Image S4i‎-9Normalt har jeg en hel overskrift til opkaldskvalitet, men dette er ikke vigtigt, hvem taler i telefon med deres iPhone? Så her er det ganske kort. Lyd kvaliteten er ganske fin ind, du kan fint høre en samtale, mikrofonen er kun ok, da der kan opstå nogen problemer en gange imellem, jeg har oplevet at mikrofonen ikke var god nok, men den er stadig bedre end den som er bygget ind i min iPhone 5.

Angående byggekvaliteten er der noget galt, jeg har fået mit par skiftet 4 gange, fordi Jackstikket, som sidder i telefonen, bliver ved med at gå i stykker. Jeg behandler det heller ikke pænt, men det er ikke idéelt at det skal have så mange problemer der. Særligt imens jeg cyklede i skole hver dag var hvor det “tit” døde, godt vi har dansk forbruger lovgivning.

Lydkvalitet

Klipsch Image S4i‎-2Lydkvailteten er her hvor Klipsch Image S4i‎ skinder, jeg har stadig ikke hørt et in-ear headset, som kan noget tæt på dette. Alle dele af lyden er så tæt på perfekt, at man skal have noget bedre ved siden af, for at kunne høre det. Lyd detaljerne er meget gode, dette er det svageste punkt hos Klipsch Image S4i‎, der kan godt engang imellem være tendens til at man ikke kan skilde forskellige lyde fra hinanden, men dette er kun imod professionelt udstyr til 10x prisen. Dette headset er sikkert bedre til detaljer noget du har hørt før :)

Bassen er dyb og perfekt, den overdøver ikke andre toner og er ikke overdrevet som de mange andre headset producenter gør. Diskanten er detaljeret og genial, du kan fint høre forskel imellem 128, 256 og 320kbit/s lyd her, mellem tonerne er gode og nøjagtige, og har igen af de problemer normale headset har, hvor mellemtonerne enten er underspillet eller overspiller andre toner.

Dette er klart det bedste headset jeg har testet, og ejet, kun mit professionelle monitor headset klare sig bedre, men det er også mange gange dyrere.

Pris

Klipsch Image S4i‎ koster kun 435kr – det er med moms og fragt, jeg kan ikke se hvordan det skulle kunne være bedre – jeg gav over 800kr og selv til den pris er de stadige langt de bedste i sin klasse.

Konklusion

Jeg elsker mit Klipsch Image S4i‎, det er klart det bedste in-ear headset i dag, og til prisen er det også blandt de meget billige i den dyre klasse.

jeg kan ikke forstille mig du kan finde noget som kan det samme som Klipsch Image S4i‎ til det dobbelte i pris – men du må gerne prøve :)

Og jeg tager ingen seriøst som skrive noget med beats, selv ikke de dyreste beats(som koster 6x mere og er overear, med meget mere plads til højtalerne) kan konkurrerer med Klipsch Image S4i‎, de er slet ikke i samme liga.

Der er dog et problem med kvaliteten af jackstikket – men dette har den danske reklamationsret i hvert fald klaret for mig.

Stjerner: 5 ud af 5

Klipsch Image S4i‎
5
forsejt.dk