De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Hardware, Lyd

eSTUFF Bliss anmeldelse

eSTUFF Bliss anmeldelse-8Jeg har fået lov til at teste dette Headset fra Danske eStuff, headsettet er et nyt Bluetooth 4 headset som er over-ear og de hedder eStuff Bliss.

eSTUFF Bliss kan forresten købes her eSTUFF Bliss

Design

Byggekvaliteten efterlader en lidt skuffet, den er ikke helt op til hvad man forventer, samlingerne er ikke helt sat sammen og headsettet rasler, det er ikke helt godt, det skal dog siges at headsettet bestemt er i den billige ende, med en vejledende udsalgspris på 599kr.

PR manden fra EET part, som sælger eStuff kabler, har lovet mig at de næste versioner af headsettet ikke har fejlen med at headsettet rasler, problemet er at knappen i højre side og den samme dims i venstre side ikke sidder ordentligt på.

eStuff Bliss er lavet af læder, dvs “læder”, læderet er lækkert, det er bestemt af ordentligt kvalitet og puderne gør det godt at have på.

eSTUFF Bliss anmeldelse-12eStuff Bliss har en enkelt knap, den kan du både trykke på, for play/pause, dreje frem og tilbage for forrige og næste nummer og holde den til højre eller venstre for at skrue op og ned for musikken. Knappen er ikke af særligt god kvalitet, her det er i virkeligheden den som rasler på hele headsettet. det er heldigvis ikke noget problem for lyden, hverken når man cykler eller har headsettet på.
eSTUFF Bliss kommer naturligvis med en mikrofon, så den kan bruges til at modtage opkald, og det fungere fint.

Bluetooth

Bluetooth er altid en lidt hit or mis ting, hvis det virker er det perfekt, men en gang imellem går det galt for alle.
Signalet er super godt, man kan ikke høre noget komprimtering i lyden og den er stabil selv inden for 5m, når bare din telefon eller computer ligger stille, når jeg cykler eller går, så er forbindelsen slet ikke stabil, det kan godt være det kun er dette headset derfor tester jeg med et andet i næste uge, men indtil videre er dette et headset du bruger ved bordet ikke på cyklen. Det skal siges at forbindelsen fra min Macbook er meget stærkere her kan jeg bevæge mig noget længere væk – men jeg spiller ikke musik fra macbooken når jeg cykler :(

Bluetooth eller blåtand virker med alt efterhånden, begge mine computere, min iPad, min iPhone, den Computer jeg låner(for at sælge) virker det også med, og alle understøtter A2DP, som er det der for dette headset til at spille lyd, det er rart når en standart er så gennemgående, det er bluetooth i den grad blevet.

Lydkvaliteten

eSTUFF Bliss anmeldelse-6Et headset som dette skal have god lydkvalitet, ellers er der ingen grund til at have en så stor dims med sig rundt. Og lydkvaliteten er fin, den er fint detaljeret, der er godt med både diskant og mellemtoner, men der er for meget bas, jeg ved godt det er sådan headset skal være, efter beats blev så populært, men jeg kan ikke lide det. Bassen er for tung og den gør min musik mindre detaljeret, der til skal det siges at der er fint med detaljer, headsettet er ikke så som mine professionelle monitor headset, men det er tæt på.

Isolering fra omverdenen er vild, du kan intet høre uden om headsettet, også uden lyd i eSTUFF Bliss, det er imponerende og gør hele lyd oplevelsen meget bedre.

Galleri for eSTUFF Bliss

Konklusion

Jeg synes helt sikkert at dette headset er pengene værd, prisen på 599kr er den helt rigtige og sætter headsettet i konkurrence med headset som er meget dårligere og man kan nok kalde eSTUFF Bliss best i klassen pga. det er et godt bluetooth headset. Angående bluetooth delen, jeg synes signalet er irreterende, fordi det ikke er godt nok, men sammenlagt er det meget få min der har været et problem i test perioden :)

eSTUFF Bliss kan forresten købes her eSTUFF Bliss

eSTUFF Bliss
3
forsejt.dk