De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

PC, reklame

Køb et billigt sleeve

billigt sleeveJeg har en ven som har startet en lille side, med et meget enkelt produkt.

Han sælger Macbook pro+air Sleeve’s som ikke koster alverden, normalt skal man betale over 200kr for et billigt sleeve, men det giver ikke nogen mening, hvorfor skal et stykke stoff koste så meget, Jonathans sleeves koster kun 69kr, og de fungere nøjagtig ligeså godt som alle andre billige sleeves du kan købe rundt omkring.

Designet kan diskuteres, men da jeg havde mit, Til min 17″ Macbook pro(brugte 15,6″ versionen), virkede det upåklageligt altid, det har ingen lynlåse, så der er ikke noget som kan gå galt, eller ridse din computer. Jeg ved han kun sælger dem i 3 størrelser, som passer med den lille 11″ Macbook Air, den lidt større 13″ Macbook air og Macbook Pro også den store 15″ Macbook pro både i retina og Pro. De sidder ikke vildt tæt på nogen af computerne, men klare opgaven. Jeg ville købe en 14″ til min Retina Macbook, som han ikke sælger, fordi den 13,3″ han sælger, næsten passer til min tynde Macbook Pro.

Jeg har skaffet 20% rabat til alle mine læsere, du kan få den ved at bruge koden S011320p ved køb. 20% rabat gør det kun bedre, især fordi prisen i forvejen var meget lav og med fragt.

Hans system virker med Dropshipping, hvis du ikke kan lide det, skal du holde dig væk.