De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Hardware, PC

MacBook Retina 2,3 vs 2,6 SSD hastigheder

Jeg undre mig lidt over de forskellige hastigheder på de nye Macbook Retina’s. Den ene klare 7% mere end den anden, det er ikke så meget men i forhold til, at jeg synes de burde være lige hurtige, er er det underligt. Det var så det, du kan nok i praksis ikke mærke forskel på de to maskiner, hvad så med en gammel magnetisk harddisk? Jeg testede min gamle 17″ Macbook Pro og min 2010 iMac’s harddisk, disse to er begge den gamle slags magnetiske harddisk, den ene er en bærbar harddisk og den anden en stationær harddisk, der er lidt forskel i hastighed, den stationære giver 70mb/s/55mb/s og den bærbare giver 50mb/s/35mb/s, forskellen er meget stor til gengæld er en SSD meget hurtigere med over 400mb/s begge veje. Men det er ikke kun hastigheden som er bedre, det vigtigste response tiden. Følelsen på en SSD er meget bedre, fordi den ikke fryser så tit og hele tiden er klar.

Jeg ville faktisk bare dele tallene med dig, resten var bare for at fyre noget af, vi har alle læst 100vis af anmeldelser af SSD PC’er som “føles hurtigere end tilsvarende Pc’er”.