De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Artikler, Personligt

Mest læste indlæg 2012

Her har du mine mest læste indlæg i 2012, jeg har ikke taget dem med som blev udgivet i 2011 eller 2010(selv om der var nogen som har flere besøg i 2012) og jeg har også sorteret alle kategori og tag siderne fra. Forsiden er underligt nok slet ikke på listen. Jeg har haft et meget godt år af hensyn til besøg, så godt at jeg blev nød til at få ny server til sidst i året. Jeg har haft over 300.000 besøg i 2012, og her er de 5 mest besøgte.

5. netflix_menu20100901Sidste er en guide jeg blev nød til at udgive, efter Netflix kom til Danmark blev min side bombet af besøgene som ville vide noget om Netflix, men alle mine artikler handlede om hvordan man fik Netflix fra USA og ikke alle de andre ting. Derfor skrev jeg en artikel om hvordan man bedst ser Netflix.Indlægget er nu lavet så det passer til tiden, og hjælper folk som besøger min side.
4. gmailVar en lille guide til hvordan man overføre kontakter imellem sine telefoner. Det er også det nyeste indlæg på listen.
3. Nokia Lumia 800 10Var min Lumia 800 anmeldelsen, første gang jeg har været tilfreds med en Windows Phone-telefon. Dette indlæg havde den fordel at det blev udgivet i starten af Januar 2012, derfor har den haft mest tid til at samle besøg. Lumia 800 er en fed telefon som jeg stadig anbefaler til mine venner.
2. izettle_sweVar mit indlæg om iZettle, det blev læst lidt færre gange, til gengæld fik jeg en iZettle kort læser ud af det :) Siden dette indlæg har jeg fået deres nye betalingsting, som passer til min iPhone 5 og alle andre iPhone’s samt androids. Den bruger nemlig Mini jack stikket til at overføre data.
1. Kindle Fire (4 of 9)Var min Kindle Fire Anmeldelse som blev “læst” ca. 5000 gange. De besøgene var der i gennemsnit 2;30, så de må have læst noget. Jeg solgte den en måned efter jeg fik den, jeg har simpelhen ikke noget at bruge sådan en ting til.