De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Foto, Hardware, Mobil

Nokia Lumia 925 handson

Nokia Lumia 925-5Jeg var til et lille event med Nokia hvor de viste en beta udgave af deres nye Nokia Lumia 925 frem, eventede handlede om en ny version af Windows Phone, de kalder den Lumia Amber, det er meningen at alle Nokia Windows Phones med Windows Phone 8 får opdateringen og derfor også det software der blev vist frem her.

Lumia Amber’s bedste software ting er deres nye kamera app, den kommer selvfølgelig med en masse filtre, de er lidt anderledes end andre i den forstand at de for det meste udnytter at Lumia telefonerne er hurtige nok til at tage en masse billeder efter hinanden. Fx er der en fed funktion som giver et action billed, den tager 10 billeder så hurtigt den kan efter hinanden, derefter kan man selv vælge hvilke af de 10 billeder skal vises, altså over på hinanden, på den måde får man et billed hvor samme person bliver vist flere gange, Nokia havde en skater med, som vi kunne tage billeder af for at forsøge funktionen.
http://www.youtube.com/watch?v=pTZ3em5U84k

Nokia Lumia 925

Nokia Lumia 925-1Har samme skærm, samme processor, samme system og samme kamera som Lumia 920 – Nokia fortalte at linsen var skarpere end tidligere, men det venter jeg med at udtale mig om, dette var en af de dårlige ting i min Lumia 920 Anmeldelse. Kameraet er stadig det eneste mobil kamera med stabilisering, det er en kæmpe ting i mobilkamera verdenen.

Designet på Lumia 925 er helt anderledes, den er blevet tyndere(det manglede også bare) også har den fået en metal ramme, man kan slet ikke genkende Nokia’s normale Unibody polycabonat design i denne telefon, men den er meget sej, det må man give dem, den er noget mindre og kan det samme som den tidligere, hvilket ikke er så lidt.

Gæt engang hvad metal rammen bliver brugt til? Ja, antenne. Jeg har flere gange vist at alle telefoner har Death Grip nøjagtigt ligeså let som iPhone 5, men jeg kan sige med garanti at tech-jounalister kommer til at råbe om det her, når Lumia 925 kommer engang før jul.