De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Mobil

Samsung Galaxy S 3 mini

Jeg har længe været imod de kæmpe Android mobiler, på Samsung’sog HTC’stop modeller.

Så det er rart at Samsung gør nogetved det- og laver deres top model i en mini version, mini betyder 4″ AMOLED skærm, men det er også den perfekte størrelse. Galaxy S 3 er den bedste og mest solgte Android telefon i verden i øjeblikket, så dette er nok bare et PR stund – men lad os nu se.

Galaxy S 3 mini, I8190, kommer med Jelly Bean, Android 4.1 en nyere Dual core 1GHz processor, som er helt hurtigt nok til alt hvad du skal bruge, den kommer også med et bedre grafikkort. Processoren og Grafikkortet kan ikke klare sig imod den større Galaxy s3, men den har også meget større skærm som skal have information. Kameraet er et 5MP en af slagsen, hvilket tyder på at telefonen har fået en ældre verison – men det kan være ok. Den kommer ikke med hurtigt 3G, LTE men med op til 14,4Mbps net, det er langt fra hvad fx 3 tilbyder, 32mbps, men det betyder heller ikke meget. Chipsættet har jeg aldrig hørt om før, men det kommer vi nok til at se i mange telefoner fremover NovaThor U8420.
1gb ram og 8gb eller 16gb hukommelse er helt fint, fordi du kan sætte dit eget microSD kort i den. Den har som alle andre nye Android telefoner NFC.

Men Galaxy s3 mini mangler noget vigtigt … Fuckers! Skærmen har den gamle opløsning, 480×800, altså er den ikke tæt på hvad de andre highend telefoner har, hvilket gør denne telefon til endnu en billig android telefon som alle de andre. 3000kr i start pris betyder at du kan købe den for 1kr med abonnement om et par måneder.