De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Artikler, Hardware, Lyd

Superlux HD681 Anmeldelse

Superlux HD 681-1Jeg har fundet et headset, som er lidt særligt. Normalt når man skal have et professionelt headset, er de meget dyre, de er også sværere at få fat i da de fleste danske forhandlere ikke handler med dem. Men Superlux’s HD681 er noget særligt, de koster ikke alverden, og de spiller fuldstændigt genialt, det er meningen at de skal være professionelle monitor headset, altså sådan noget man har på, når man vil være sikker på at headsettet kan spille alle de lyde som er i dit medie.

Superlux HD681 er en kopi af nogen AKG k271, og de kan bruge en masse af det tilbehør som passer til AKG headsettet. Så du kan selv opgradere dem, som du vil – du skal bare være opmærksom på at puder til et AKG headset er dyre end et Superlux HD681.

Design

Superlux HD 681-3Superlux HD681 er et open-air headset, de betyder at der ikke er noget isolation fra om verdenen, og at din musik spiller for alle andre tæt på dig. Superlux HD681 er altså ikke særlig gode i toget, på cyklen osv. Dog kan man modificere dem, så de ikke er openair, men det er nok lettere at købe et par som har funktionen, de er også fra Superlux og koster lidt mere.

Puderne er heller ikke særlige gode, man bliver øm i ørene efter mere end et par timers brug, men igen, er det forholdvist let at købe et par bedre puder, fordi headsettet er en kopi, bruger den tilbehør som også passer til de originale.

Superlux HD681 er noget store og klodsede, men det må man tilgive, når man tænker på de store dejlige højtalere som er i headsettet.

Pris

Prisen er 150kr, fra thomann.de i tyskland, du kan også finde dem flere andre steder, fx på amazon både .com og .de. Superlux HD681.

Det er ikke meget.

Lydkvalitet

Superlux HD 681-7Lydkvaliteten er her hvor Superlux HD681 er sej, Superlux HD681 er et professionelt monitor headset, det er altså lavet til at have et meget bredt lydspektrum, det betyder at headsettet skal kunne spille de højeste og den laveste toner uden at nogen af dem bliver overdøvet af andre.

Det kan Superlux HD681, det er utroligt så meget forskel der er på forskellige bas toner, på mine højtalere og mine andre headset, som også er meget gode, er bas bare bas men her er på Superlux HD681 er der nuancer, og mange forskellige toner, særligt i analog musik eller i live musik, men også i elektronisk musik.

jeg kunne godt bruge lidt mere bas, men det er mest en smagssag, jeg tror ærligtalt at denne lyd er “rigtig” og det bare er fordi jeg har vænnet mig til mere bas at jeg tror det skal være der.

Det er det samme med mellemtonerne og det samme med diskanten. I sær i Muse numre opdager man nye instrumenter, tit tamburin sjovt nok.

Diskanten er så fed, du høre alt.

Konklusion

Til prisen er de mile bedre end noget andet, men man får ondt i ørene hvis man har dem på for længe og de er meget store at sidde med på hoved. Der er tilmed heller ikke en behagelig måde at have dem siddende ved siden af ørene, hvis man skal lytte efter nogen andre.

Jeg elsker mine, og det gør alle andre jeg ved som har købt dem også. Bedøm selv, det er ikke meget du mister ved at teste dem.

Tjek anmeldelserne her: http://www.head-fi.org/products/superlux-hd-681 eller på youtube her:

Stjerner: 5 ud af 5

Superlux HD681
5
forsejt.dk