De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Hardware, Lyd

NOKIA PURITY PRO BY MONSTER anmeldelse

NOKIA PURITY BY MONSTER-6Jeg har fået lov til at låne et headset af Nokia, deres største og nyeste headset i samarbejde med monster, et amerikansk headset firma(Ja, de sagsøger næsten alle som bruger monster i marketsføringen), monster er kendt for at lave gode headset, med godt hardware god lyd, men alt for meget bass, men sådan er det efterhånden med alle de populære mærker. Som ekstra, bruger NOKIA PURITY PRO BY MONSTER et fedt buzz ord, nemlig NFC, NOKIA PURITY PRO BY MONSTER har også bluetooth eller jack stik, så headsettet er lave til at gøre de fleste tilfredse, også selv om man ikke har en Lumia telefon, som headsettet nok er lavet til.

Kvaliteten

NOKIA PURITY PRO BY MONSTER er lavet af hårdt plastik, med enkelt metal, til skruer og hængsler, den er ikke vildt god, men passer fint til mine forventninger, og fint til brug hver dag, uden at man skal vise hensyn til det.
Hængslerne er også fine, og det virker som om de ikke får problemer i fremtiden.

Design

NOKIA PURITY BY MONSTER-3Designet sidder godt på mit hoved, de sidder ikke fast nok til at bruge dem til træning, men det ville heller ikke være rart, fordi de varmer en del – men både puderne og pasformen er meget god.
Monster kalder dem “over-ear” hvilket betyder at de sidder over ørene og holder eksterne lyde ude af din musik, Headsettet har også aktiv noise cancellation, det er en lidt sej teknologi som bruge en lille mikrofon til at opfange lyde omkring dig, disse lyde bruger en lille microchip til at lave “mod-lyde”, fordi lyde er bølger; en bølge og en modsat bølge altså annullere hinanden, på den måde kan headsettet digitalt fjerne en flyvmortor, en legeplads, din ondsvage lære eller noget 4.
Noise cancellation virker meget godt i NOKIA PURITY PRO BY MONSTER; det bedste jeg har prøvet, Jeg har kun prøvet nogen af de første forsøg på dette, for år siden, selv om der en gang imellem godt kan komme en svag summen i headsettet, pga af dette system. Jeg kan ikke finde ud af hvordan man slå det fra – men så længe der er lyd i headsettet, høre du det slet ikke.
NOKIA PURITY BY MONSTER-5NFC og bluetooth følges godt ad, det er let og hurtigt at slutte dit headset til en ny telefon med NFC, og det fejler næsten aldrig. NFC er fucking sejt! Det er heller ikke svært at tilslutte headsettet til en hver anden Smartphone med bluetooth.
Forbindelsen med Bluetooth er også meget fin, den holder meget god, falder ikke ud, og virker over ca. 5 meter, igennem en væg eller to. Perfekt ville jeg kalde det.

Knapperne er meget billige, men fungere fint til hvad de skal. Der er op og ned i lydstyrke, play/pause, frem og tilbage også en bluetooth knap.

NOKIA PURITY PRO har en evne til vide hvad men vil, bedre end en selv, nok en gang imellem på trods af en selv, når man går ud fra dens rækkevide, og kommer tilbage, tilslutter den automatisk – problemet opstår hvis man startede en samtale på sin telefon, også kommer ind for rækkevide hvor efter NOKIA PURITY PRO tilslutter sig telefonen og over tager opkaldet – det havde man ikke regnet med. Det er nok bare min iPhone som er så dum.

Lydkvalitet

Lydkvalitet er fin, nej… ikke bare fin, den er meget god, du kan fint høre alle diskanter, der er en verden af forskel imellem forskellige bass lyde og selv om nogen mellem toner ryger, er der mange detaljer i lyden her også. Bassen er lidt høj, så den har en tendens til at over døve andre toner, men jeg ved der er mange som gerne vil have mere bass i deres lyd, så jeg må give mig, da det nok er sådan her folk helst vil have det – jeg havde valgt mindre bass.

En gang imellem sniger sig en masse komprimeret støj ind, det er nok fordi bluetooth forbindelsen ikke er god nok eller fordi “active noise cancellation”, misforstår hvad der sker uden for headsettet. Jeg har løst problemet ved at genstarte headsettet eller lave en høj lyd – det virker fint.

Jeg har ikke testet headsettet med kabel, fordi det er der ingen grund til, man ville aldrig købe et NOKIA PURITY PRO for at høre lyd via et mini jack stik.

NOKIA PURITY BY MONSTER-4NOKIA PURITY PRO har fin tale kvalitet, også på min iPhone 5.

Batteritiden

Er meget dårlig, i hvert fald dem jeg har her, Nokia skriver 24timers spille tid, men jeg har kun haft dem til at virke i et par timer af gangen. Jeg tester lidt videre på det, fordi det kan sagens være min fejl, men ind til videre er det sådan jeg har oplevet det.

Du kan spille musik på headsettet med mini jack stikket, selv om det er løbet tør for strøm, men når de tløber tør, har du helt sikkert ikke stikket med.

Pris

Da headsettet endnu ikke er ude, kan jeg ikke den nøjagtige pris, men jeg ville forvente at prisen kommer til at ligge lidt, meget, over det normale over ear headset, Nokia PURITY, som koster 700kr, altså nok lidt over 1200kr i starten, men fordi markedet er stort og godt for os forbrugere i Danmark, kommer den hurtigt ned.

Konklusion

Hvis du har en Lumia telefon, og godt kan lide god bass i din musik er dette headset meget fedt, det er måske lidt dyrt for de fleste, men hvis du gerne vil have ordentlig lyd ud af din Lumia 920, som du sikkert har givet 5000kr for, så er det her, ikke en dyr pris at betale for et trådløst headset med ordentlig lyd. Angående trådløst lyd, så er dette uden sammenligning det bedste trådløse headset, du kan finde nogen steder.
Til alle os andre, er det også interessant, måske lidt mindre, men monster headsettet har stadig en masse kvaliteter, som gør det vær at i hvert fald kigge på, når det udkommer snart.
Det fås heldigvis også i både sort og hvid ;)

Stjerner:
5 ud af 5