De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Hardware, reklame, Tablet

Vind en Xperia Z tablet

Jeg har fået en Sony Xperia Z 16gb Tablet at give væk, så der er dømt konkurrence indtil næste uge den 17. på mandag. Det er meget enkelt at være med, du kan emaile mig, kommeretere her, skrive på twitter, kommerentere på facebook eller noget andet, du skal ikke dele noget, “like” noget, der er ingen krav. Du kunne tag chancen og bruge G+ for første gang til at deltage ;)

Du kan kun være med en enkelt gang.

Jeg har ikke testet Sony Xperia Z Tablet, men jeg har testet 2 af deres telefoner og deres fablet. De hedder Xperia Z, Xperia Z1 og Xperia Z ultra, de er alle super Android telefoner, og de har et party trick, de er Vandtætte. Det er tæt på den bedste funktion en tablet kan have, fordi så virker den i et badekar.

Sony Xperia tablet har selvfølgelig også fullhd skærm, quad core processor, 8MP kamera, Android 4.1 jelly bean, 2gb ram og alt det andet en highend tablet skal have.

Her er links til de forskellige indlæg jeg har lavet om dette. Så kan du vælge hvor du vil gøre mig opmærksom på det.

Facebook indlæggetGoogle+ eller twitter.