De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Anmeldelse, Lyd, Mobil

Miiego AL3 Sport Anmeldelse

Miiego AL3-7Det Danske firma Miiego laver headsets, jeg testede deres Miiego NVi1 for et godt stykke tid siden og jeg var ikke særlig tilfreds med det, det var ikke særlig pænt, spillede ikke så godt musik og var stort og tungt(det er i hvert fald sådan jeg husker det, fordi det er nok ikke hvad der står i anmeldelsen.)
Miiego har forsøgt noget andet denne gang, Miiego AL3 er et sports headset, hvilket skulle betyde at man skal lave sport med det på, men det betyder også at det er billigere og lettere – måske virker det?
Miiego AL3 er et trådløst Bluetooth headset med mikrofon. Som er lavet til smartphones både Android, Windows phone og iPhone – jeg ville gerne have haft NFC i det, men det må man leve uden.

Anmeldelsen:

Jeg har testet headsettet i 2 uger nu, jeg har løbet med det, talt i telefon med det, hørt musik i det og jeg mener at jeg er kommet godt rundt om hvad det kan og hvilke styrker og svagheder det har.

Kvaliteten og designet

Miiego AL3-4Headsettet er lavet til alle smartphones, det har fremtilbage knapper og op og ned for musikken samt en play/pause/tag telefonen/tænd/sluk knap, det er normalt for et A2DP bluetooth headset. forbindelsen er helt fint, og jeg har aldrig oplevet udfald eller at forbindelsen forsvinder. Knapper er lidt underligt placeret, normalt er lydstyrke knapperne oppe og nede  på ‘cirklen med knapper’, sådan er det også på en iPod og alle andre bluetooth headset jeg har testet, men på Miiego AL3 er frem og tilbage knapperne dem man bruger til lyden og op og ned til at skifte sang – det er nok bare en praktisk fejl, fordi problemet er at når headsettet sidder på dine øre sidder de omvent i forhold til alle logoer og ikoner, så de har nok bare kommet til at vende det hele forkert.

Headsettet er lavet af plastik med en eller anden form for metal stang som holder høretelefonerne på plads rundt om dit hoved. det føelses fint, jeg er ikke bekymret for det når jeg bruger det eller når jeg smider det i en taske.

Miiego AL3-9Miiego AL3 fylder ikke meget, jeg har det i min inderlomme sammen med mit normale headset, når det er pakket sammen fylder det ikk mere end en meget lille mobiltelefon, det folder sig automatisk på den måde.

Miiego AL3 sidder fint fast, jeg har løbet med det en gang, og det sidder fint fast – batterierne sidder i høretelefonerne, så de sidder tæt på ørene så de sidder fast. De er i kategorien on-ear – så de støjisolere ikke.

Mikrofonen er fin, den fanger fint ens stemme også selv om der er lidt baggrundsstøj.

Lydkvaliteten

Miiego AL3-2Lydkvaliteten? Det er lidt svært, fordi jeg som sagt kommer fra noget som er bedre – men jeg synes det er helt respektabelt – bassen er for lidt kraftig, mellemtonen er næsten perfekt og diskanten det samme.

Klar lyd, rigeligt med detaljer. Ikke meget bas men det går – fin diskant og mellemtone som er fint adskildt. Den manglende bas giver en lidt hul lyd, men det er ikke så slemt som man tit oplever i billige headsets. Problemet med bassen er måske ikke fordi der ikke er nok af den, men mere at den ikke kan spille alle toner – det virker som den bare laver alt bas om til den enkelte tone den kan spille – det lyder meget billigt, og ødelægger det lidt – stadig ikke så slemt – jeg har tit oplevet værre.

Prisen

Prisen ligger på 289kr det billigste sted jeg har fundet dem – det er en eller anden spot side, så du finder det næppe til samme pris – jeg kan godt se hvordan man ville betale 300kr for dem, men ikke mere.

Miiego AL3-5Konklusion

Headsettet er fint fordi det er billigt, trådløst og sidder fint – men jeg forventer bedre lydkvalitet af mit headset – hvis du er mere ligeglad med lydkvalitet end mig, så er Miiego AL3 et fint billigt headset som du kan dyrke sport med og have med dig overalt.

Jeg ville anbefale alle som sætter pris på det er trådløst – det er en fed feature hvis du skal bruge den. Det virker også fint til samtale.

Stjerner:

4 ud af 5