De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

PC, Webservice

Windows 8 er udkommet!

Så udkom Windows 8, og Microsoft og alle de andre er super glade. Så det næste stykke tid ser vi nok 100 tablets/pc’er fra alle de store Pc-producenter. Ved IFA i år fortalte de alle sammen at deres PC/tablets var færdige og klar til udgivelse, men de ventede på at Microsoft fik taget sig sammen og udgivet Windows 8. Så er det sket.
Jeg er blevet lovet test af flere af disse, og glæder mig meget.

Windows 8 er lavet til touchskærme, det er meningen at de fleste skal bruge Metro interfacet til alle deres gøre mål, også er det kun os mere advanceret brugere som skal ud i det rigtige gamle Windows interface. Her er der også lavet ændringer fx har du ikke mere nogen startknap men det vænner man sig vel nok til efterhånden:)
Windows 8 er lidt forvirrende, i sær for de milioner som er vant til det gamle interface, det kommer nok til at give en masse sjove videoer på youtube med ældre forældre, mormødre og andre som råber af deres nye Pc’er. Hvis du vil teste dig selv, kan du forsøge at slukke computeren, hvis man ikke er inde i terminologien, kan det hurtigt blive en udfordring.