De mest detaljerede anmeldelser i Danmark

Lyd

Libratone Zipp

Du kan læse min anmeldelse her

Jeg fået lov til at låne endnu en libratone højtaler, de har lavet et ny, som hedder Libratone Zipp – som jeg får snart.

Lige for at opsumére så er Libratone et dansk højtaler firma, som går meget op i lyd. Alle deres højtalere er meget dyre, lavet af træ, metal og uld også fungere de alle med AirPlay som er Apple’s trådløse musik standart.

Den nye højtaler er lidt mindre end den sidste jeg testede, Libratone live (150W), denne har kun 60W højtaler men til gengæld koster den også kun ca. halvdelen – 3.000 kr. Du kan læse mere her.

Jeg håber lidt på at Libratone har taget rådet fra alle anmeldere og puttet lidt mere bas i den nye, den gamle var perfekt, på nær at den ikke havde en stor nok bas til at kunne følge med diskanten og mellemtonen. Problemet var at de 150W var fordelt på 1/3 del til hver, diskant, mellemtone og bas – alle som har arbejdet med lyd ved, at bas kræver mere strøm end de andre for at kunne levere samme lydstyrke. Den nye har en 4″ bas og 2x 1″ diskant højtalere – men der er intet om hvordan strømen er fordelt. Jeg tester :)